Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Alegere lustra in living apartament 16 mp luminos


Aproape ca am terminat de amenajat livingul din apartament si m-am oprit la alegerea lustrei pentru ca nu ma pot hotari daca sa cumpar un corp de iluminat cu un singur bec care imi place foarte mult sau sa caut o lustra cu mai multe becuri. Livingul are 16 mp, este destul de luminos si nu stiu daca ajunge o sursa de iluminat de 100W. Ce sfaturi imi puteti da?


Intrebare de la Cornel, pe adresa redactiei: Alegere lustra in living apartament 16 mp luminos.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in ianuarie 3rd, 2019

Buna, Cornel!

Daca te vei limita la alegerea unei singure surse de iluminat pentur livingul tau este posibil sa descoperi ca nu ai suficienta lumina, chiar daca inteleg ca ai un apartament destul de luminos. Insa pentru ca iti place in mod deosebit o lustra ce nu are decat un singur bec si o vrei neaparat pe aceea poti face urmatoarele: sa completezi necesarul de lumina cu ajutorul altor corpusi de iluminat. Aici vorbim despre un lampadar cu picior, eventual niste aplice de perete sau niste veioze asezate in cateva puncte diferite ale decorului: pe o consola din laterala canapelei, pe o masuta aseztaa intr-un colt, langa un fotoliu etc.

Chibit in ianuarie 5th, 2019

Bună dimineața!
Atenție cu 100W. După mine la alegerea becului nu aș alege după putere ci după fluxul de lumină. Sunt becuri mai mici de 100W, 10W-!8W care vă pot asigura între 800-1200 lumeni. Dacă folosiți și becuri/ surse de lumină la care puteți seta si modifica intensitatea luminii in functie de situatie sau starea de spirit efectul este maxim.
Cu stimă și respect!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii