Categorii
Intrebari de la cititori

Asortare covoare living zona canapea si loc luat masa

Buna. Pentru un living ce contine si o masa pentru luat masa cum as putea alege covoarele? Din cate stiu ar trebui atat un covor pentru zona canapelei, cat si un covor pentru zona de luat masa. M-ar ajuta mult un sfat legat atat de cum asortez cele doua covoare cat si de forma lor avand in vedere ca masa e alba, rotunda, cu picioare negre, iar canapeaua este gri.


Intrebare de la Anca, pe adresa redactiei: Asortare covoare living zona canapea si loc luat masa.

Un răspuns la “Asortare covoare living zona canapea si loc luat masa”

Buna, Anca!

In mod cert ai nevoie de doua covoare, cate unul pentru fiecare dintre cele doua arii ale livingului. In zona de luat masa, avand deja o masa rotunda, poti opta atat pentru un covor rotund, cat si pentru unul patrat sau dreptunghiular, iar pentru zona canapelei ar trebui sa alegi, in mod cert, un covor, de forma dreptunghiulara. In ce priveste culorile, daca ne ghidam exclusiv dupa culoarea mesei si a canapelei, poti opta pentru covoare albe, in nuante de gri sau in combinatii de alb cu gri sau alb cu negru (ca aici: https://www.casadex.ro/2018/11/livingul-modern-modele-si-idei-de-amenajare-in-2019/6-decor-minimalist-amenajare-living-modern-stil-scandinav/ sau aici: https://www.casadex.ro/2018/11/livingul-modern-modele-si-idei-de-amenajare-in-2019/11-textile-in-amenajarea-unui-living-modern-sil-scandinav/). Daca insa vrei si ceva mai colorat in decor, poti opta pentru varianta alegerii unui covor colorat pentru zona canapelei sau pentru zona de dining. Nu stiu ce culori iti plac, dar canapeaua gri va arata minunat in preajma unui covor galben, de pilda, cum sunt covoarele Stockholm de la Ikea.

Alegerea culorii covoarelor ar trebui sa se faca si in raport cu celelalte elemente din decorul livingului: culoare pereti, mobila si mai ales textile (draperii, pernute decorative etc), dar si a culorilor preferate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *