Categorii
Intrebari de la cititori

Ce reprezinta soba racheta si ce eficienta are?

Care e faza cu soba racheta, ce reprezinta? Am auzit de la niste colegi care si ei au auzit la randul lor ca e o soba eficienta, poti sa ti-o faci singur (ma tem ca eu nu am pregatirea necesara) si merge pentru casele mici.


Noi am cumparat o casa cu 2 camere la tara care are o soba de teracota cu probleme si cred ca o s-o daram, dar pana atunci caut o solutie rapida de incalzire, urmand ca dupa ce o sa renovez casa sa montez o minicentrala sau un termosemineu ceva. Ma gandeam ca soba racheta o s-o pot muta apoi in sopron, unde vreau sa amenajez o bucatarie de vara. Ce parere aveti?

Intrebare de la Marin, pe adresa redactiei: Ce reprezinta soba racheta si ce eficienta are?

2 răspunsuri la “Ce reprezinta soba racheta si ce eficienta are?”

Daca tot nu vreti sa aveti soba asta racheta mereu in casa nu inteleg de ce va mai complicati cu constructia ei, mai ales ca ati zis ca nu va pricepeti. Chiar nu va sperie toate cazurile pe care le arata astia la stiri cu improvizatii de aparate de incalzire din cauza carora mor atatia romani in fiecare iarna? Ati spus ca va ganditi la un termosemineu, cumparati-l de la inceput si gata. Mai bine luati un calorifer electric daca folositi casa de la tara doar ocazional, sunt convinsa ca este mai sigur decat o racheta. Pe mine si numele ei ma sperie :)))))

nu este periculoasa soba racheta ci faptul ca incalzeste foarte tare in jurul ei si poate fi folosita doar in spatii largi. Daca aveti deja o soba de teracota, se poate remedia si pune in folosinta si sigur este suficient pentru 2 camere de incalzit. Eu incalzesc 63 mp cu 2 sobe. 0720424045

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *