Categorii
Intrebari de la cititori

Ce sapa se toarna si ce ce grosime la casa structura lemn?

Buna ziua si La multi ani! Am ridicat o casa pe structura de lemn P + M iar acum urmeaza sa torn sapa la parter si la mansarda. Intrebarea mea este ce fel de sapa sa torn, de ce grosime si ce materiale sa folosesc? Tin sa fac precizarea ca pardoseala de la mansarda este din dulapi de lemn de 5/15 cm pe care s-a aplicat OSB. Va multumesc.


Intrebare de la Tatiana, pe adresa redactiei: Ce sapa se toarna si ce grosime la casa structura lemn?

6 răspunsuri la “Ce sapa se toarna si ce ce grosime la casa structura lemn?”

Buna, vreau sa incep constructie casa la rosu in jud Timis, Mosnita Noua, am proiect, aitorizatie de constructie .. tot complet, pot incepe lucrarile oricand, ma intereseaza i echipa de muncitori/constructori. Sa discutam detalii legate de constructie, durata, disponibilitate, preturi .. etc
0744 187 595 Daniel sau pe adresa de email, danvoinescu@yahoo.com

Este necesar sa se puna polistiren extrudat sub sapa turanta peste placa din beton sau se pune sub parchet/gresie?

Sapa de la parter o puteti turna orice grosime doriti atat cat aveti nevoie sa va acopere tevile de la instalatii iar pentru mansarda daca ati pus osg de 2,2 puteti lasa asa peste care puneti membrana si pachetul daca aveti de acoperit instalatii turnati o sapa uroara cu polistiren.detalii 0734844617.
Noi construim case din lemn.
Pentru dl Voinescu manopera este de 60 euro mp la rosu

la parter se poate face sapa semiumeda cu termoizolatie intre placa si sapa iar la etaj e mai bine sa folositi pardoseli flotante direct peste podeaua oarba scandura, osb, placaj, etc. 0720424045

buna ziua
@tatiana,sapa este de un singur fel,la o casa de lemn nu prea inteleg de ce ai avea nevoie,vrei gresie?poate fi lipita si pe lemn,grosimea sapei de regula are minim 5cm pe etaj zici ca ai dulapi,crezi ca rezista?nu ne- ai spus suprafata da zic eu 80m2x0,5=4m3x2,2T=9T crezi ca duce structura casei?ai ajuns intr-o fundatura? schimba „meseriasii”

Bună dimineața și La mulți ani!
Dar dirigintele de șantier avut sau pe care îl aveți nu poate să vă ajute (să citească în proiect)? Oricum acesta trebuie să vă facă referatul pentru procesul verbal de recepție a casei și cartea casei.
Cu stimă și respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *