Categorii
Intrebari de la cititori

Ce tip de casa sa aleg: structura metalica sau lemn?

Visez sa-mi construiesc o casa la tara si nu stiu ce sa aleg intre casa pe structura metalica sau din lemn. Preturile inteleg ca sunt cam aceleasi, dar nu stiu ce varianta e mai buna pe termen lung. Cele pe schelet metalic sunt relativ noi in Romania si poate ca inca nu e cunoscuta perfect tehnologia de constructie, iar le cele pe structura din lemn exista riscul ca lemnul folosit sa nu fie uscat cat trebuie si sa se deformeze in timp. As vrea un proiect cu parter si mansarda, dar asta dupa ce decid pe ce tip de structura voi merge. Voi ce tip de casa ati alege dintre astea doua si de ce?


Intrebare de la Sandu, pe adresa redactiei: Ce tip de casa sa aleg: structura metalica sau lemn?

5 răspunsuri la “Ce tip de casa sa aleg: structura metalica sau lemn?”

Cu tot respectul, de ce considerati ca niciuna dintre variantele luate in calcul de mine (casa pe structura melatica sau lemn) nu reprezinta o alternativa sanatoasa? La costuri si la buzunar si respectiv la sanatatea psihica mi se par alternative destul de sanatoase :)))))

BUNA ZIUA
In toate cazurile exista avantaje si dezavantaje.Faceti casa din ce materiale va simtiti dv bine .CE ESTE IEFTIN NU ESTE SI CALITATIV ,cautati exemple in toate domeniile.Vedeti si dv din ce sunt facute casele la noi in tara sau in altele cu aceleasi conditii climatice si faceti dupa bugetul dv

STIMA

Bună seara!
Pentru a evita ceea ce dumneavoastra afirmați „Cele pe schelet metalic sunt relativ noi in Romania si poate ca inca nu e cunoscuta perfect tehnologia de constructie, iar le cele pe structura din lemn exista riscul ca lemnul folosit sa nu fie uscat cat trebuie si sa se deformeze in timp” mergeți pe recomandarea C.E.B. Puneti pe hârtie plusuri si minusuri, discutati cu posesori de astfel de case si apoi cu un arhitect.
Cu stima si respect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *