Constructie baie suplimentara in apartament de bloc

Salutare! Cine ma poate ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare: se poate construi o baie suplimentara la bloc intr-un apartament cu 3 camere? Suntem 5 persoane in familie si ne descurcam tot mai greu cu o singura baie mai ales dimineata inainte de scoala si serviciu cand ne inghesuim si deseori ies scantei ca suntem toti pe fuga.


Si ne-am tot gandit cu sotia ca ar fi bine daca am putea sa construim o a doua baie pe hol, langa cea pe care o avem, dar nu stim daca tehnic e realizabil acest lucru. Astept parerile voastre. Va multumesc!

Intrebare de la Viorel, pe adresa redactiei: Constructie baie suplimentara in apartament de bloc.


3 comentarii la “Constructie baie suplimentara in apartament de bloc”

  1. Noi ne-am facut o a doua baie in apartament. E mai mult o baie de serviciu, fara dus, doar cu wc si chiuveta, dar ne ajuta pentru ca altfel eram fix in aceeasi situatie. Ne-a costat mai mult decat ne-am fi dorit (cu totul ne-a dus vreo 15 mii lei), dar stii cum e, banii se duc oricum si la final ramai cu o baie suplimentara pentru totdeauna. Ar trebui sa refacem si cadastrul, dar tot amanam…

  2. Meserias din jud.Teleorman,va pot rezolva problema.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la 0769942980.Rog si ofer seriozitate.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.