Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Constructie baie suplimentara in apartament de bloc


Salutare! Cine ma poate ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare: se poate construi o baie suplimentara la bloc intr-un apartament cu 3 camere? Suntem 5 persoane in familie si ne descurcam tot mai greu cu o singura baie mai ales dimineata inainte de scoala si serviciu cand ne inghesuim si deseori ies scantei ca suntem toti pe fuga.


Si ne-am tot gandit cu sotia ca ar fi bine daca am putea sa construim o a doua baie pe hol, langa cea pe care o avem, dar nu stim daca tehnic e realizabil acest lucru. Astept parerile voastre. Va multumesc!

Intrebare de la Viorel, pe adresa redactiei: Constructie baie suplimentara in apartament de bloc.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

ConIon in ianuarie 8th, 2019

Chemati un instalator. Fara sa vedem schita si coloanele de apa si canalizare ce sa spunem?

Rony in ianuarie 9th, 2019

Noi ne-am facut o a doua baie in apartament. E mai mult o baie de serviciu, fara dus, doar cu wc si chiuveta, dar ne ajuta pentru ca altfel eram fix in aceeasi situatie. Ne-a costat mai mult decat ne-am fi dorit (cu totul ne-a dus vreo 15 mii lei), dar stii cum e, banii se duc oricum si la final ramai cu o baie suplimentara pentru totdeauna. Ar trebui sa refacem si cadastrul, dar tot amanam…

Aurel in ianuarie 9th, 2019

Meserias din jud.Teleorman,va pot rezolva problema.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la 0769942980.Rog si ofer seriozitate.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii