Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie garaj caramida, extindere baie Danemarca

Buna ziua. Locuiesc in Aarhus, Danemarca si ma intereseaza contructia unui garaj din caramida, precum si extinderea unei bai (constructie plus instalatii sanitare). Exista o firma in zona sau Germania dispusa sa execute o lucrare? Mentionez ca pot oferi cazare si conditii pentru o colaborare onesta. Va rog sa ma contactati.


Intrebare de la Ileana, pe adresa redactiei: Constructie garaj caramida, extindere baie Danemarca.

9 răspunsuri la “Constructie garaj caramida, extindere baie Danemarca”

Interesati-va daca in danemarca puteti construi in regie proprie si atunci nu trebuie sa luati o firma ci luati un constructor din Romania care va face mai ieftin garajul. Pentru un garaj nici firmele nu se prea complica. sau vedeti daca puteti cumpara un container care poate fi transformat in garaj. Depinde si de legislatia de acolo.

Buna ziua Calin,

Multumesc pentru raspuns. Daca am autorizatia de constructie, nu ii intereseaza prin ce metoda construiesc, firma sau privat. Ideea este ca nu cunosc firme de constructii care ar accepta contracte in afara, daca firma este bazata in Romania. Aici pretul oferit e halucinant. Doar pentru un car port, deci nu garaj full cu usa si toate cele, doar acoperis si trei peretieste este aprox 35.000 EURO. Varianta cu container nu merge din motive estetice, pentru ca distrug valoarea casei daca nu arata ca si restul structurii. Garajul ar trebui contruit in fata casei. Daca ai detalii despre o firma/firme din Romania care accepta contracte in strainante, te rog sa imi lasi o informatie. Multumesc anticipat!

Am stiut pe cineva, dar acum sunt in Italia si nu ii cunosc prea bine. Mai cunosc un constructor privat care lucreaza cu fiul si au lucrat in strainatate, dar acum stau cu familia in Ro si au destule lucrari aici, insa o sa-i intreb daca ar fi interesati chiar astazi.

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de renovari/restaurari/reparartii la case si apartamente totul de la a la z.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la 0769942980.Rog si ofer seriozitate.

Buna ziua daca va intereseaza noi suntem o firma de constructi momentam lucram in kolding si va putem ajuta scrieti-mi pe email:cocosleonida5@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *