Categorii
Intrebari de la cititori

Cu ce decorez spatiul gol de langa biblioteca din living?

In living am o biblioteca mare pe peretele din fata canapelei, insa langa ea ramane un metru spatiu gol pe care trebuie sa il decorez si as dori sa imi dati cateva idei, exceptand alta mobila pentru ca in perioada sarbatorilor sa pot pune bradul in acel loc. In consecinta va atasez cateva fotografii si astept nerabdatoare ajutorul dumneavoastra.


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Cu ce decorez spatiul gol de langa biblioteca din living?

7 răspunsuri la “Cu ce decorez spatiul gol de langa biblioteca din living?”

Buna, Andreea!

Ca sa te pot ajuta ar trebui sa va livingul in intregime, imaginile cu coltul gol din apropierea bibiliotecii nu-mi spun nimic, decorarea acestuia trebuind sa se faca in acord cu celelalte elemente ale livingului 🙂 Asa ca asteptam cateva imagini mai sugestive la andrei@casadex.ro 🙂

Buna din nou, Andreea!

Acum, dupa ce am vazut imaginea cu intregul living, realizez ca am mai vorbit in ultimul an. Parerea mea este ca fie ar trebui sa accepti coltul respectiv asa cum este, adica gol sau liber, fie sa-l decorezi cu o galerie foto sau cu o oglinda inramata frumos. Ai deja o mobila destul de mare pe peretele respectiv si cred ca orice ai aseza in coltul cu pricina nu vei face decat sa incarci in plus decorul. Mobila sau decoratiunile chiar nu trebuie sa ocupe peretele in intregime, este perfect ok sa ai si zone libere. Revin cu observatia pe care imi amintesc ca am facut-o intr-o discutie anterioara si anume ca livingul tau are nevoie de un covor mai mare, acesta din imagine fiind unul mult subdimensionat. E posibil sa nu mai observi goliciunea coltului in care montezi bradul in perioada sarbatorilor de iarna dupa aducerea in decor a unui covor dimensionat corect.

Am luat in calcul ideea unui covor mai mare,insa deocamdata,pana la achizitionarea unuia,am completat cu unul dreptunghiular,o marime mai mica(pe care il aveam deja in alta incapere,aceeasi culoare si model) sub masuta de cafea,in dreptul fotoliilor.
Insa,coltul despe care vorbesc pare o fi problema in acest moment,pentru ca are o dimensiune destul de mare-1metru,iar accesul in locuinta pe usa principala a apartamentului corespunde cu acest hol din living,mai exact la deschiderea usii se vede un spatiu gol,care deranjeaza privirii,parand a fi netererminat dpdv al accesorizarii.
Multumesc pt sfaturile dvs care mi au fost intotdeauna de mare ajutor!

cred ca in afara sezonului ”pom de craciun” ar merge in acel loc un ghiveci cu flori; daca nu ajunge deloc lumina soarelui in zona respectiva, ai putea pune o vaza inalta cu bambusi. Sau nimic. Simplu e cel mai frumos.

Daca te deranjeaza atat de mult golul respectiv ai putea incerca sa aduci mobila mai spre dreapta, sa micsorezi distanta dintre perete si biblioteca… Vezi ce iese 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *