Categorii
Intrebari de la cititori

Cu ce preturi se construieste la rosu in 2019?

Buna ziua, in primavara acestui an vreau sa incep constructia unei casei cu suprafata de 100 mp construiti. Cu ce pret se construieste la rosu in 2019?


Intrebare de la Laurentiu, pe adresa redactiei: Cu ce preturi se construieste la rosu in 2019?

7 răspunsuri la “Cu ce preturi se construieste la rosu in 2019?”

Buna ziua. Greu de spus care vor fi preturile in 2019 dar va sugeram sa trimiteti proiectul D.T.A.C. pe adresa de e-mail pentru realizarea unui deviz si intocmirea unei oferte corecte pe baza proiectului si cu preturile actuale ale materialelor.
CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

BUNA ZIUA
Pt proiectare-executie-costuri-renovari , case-vile-pensiuni-apartamente-blocuri-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale clientului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie in Valcea si imprejurimi Manopera= 40-60euromp,matriale=100-120euromp construit in functie de proiect si materialele folosite
STIMA

Buna ziua, suntem o firma de constructii care se ocupa de constructii de case – vile, de la stadiul de rosu pana la stadiul de finisat.
Oferta de pret informativa:
– preț la rosu manopera – 50 euro/mp
– preț la rosu manopera + materiale – 170 euro/m
Pentru o oferta concreta avem nevoie de detaliile din proiect.
Contact:
Tel: 0739 667 908
Mail: vector_developments@yahoo.com

Salut referitor la preț manopera firma noastră lucrează în funcție de proiect 45-55€ și dacă construcția dumneavoastră nu are subsol sau demisol 165€ daca are subsol peste 180€ pt mai multe detalii și un calcul exact vă rog să-mi trimiteți planurile de rezistenta și arhitectura va mulțumesc frumos.Alte întrebări la Nr de telefon 0765894924 .

buna ziua Preturile sun variabile de la o societate la alta. fiecare face pretul in functie de volumul de lucrari si calitate. Cineva care are contractate putine lucrari si merge la calitate pe sloganul „las ca merge si asa” sa fiti sigur ca va va cere 45-50€/mp. O firma serioasa care se respecta pe sine si respecta si clientul oferindu-i o lucrare de calitate automat nu poate lucra decat de la 60€/mp in sus LA ROSU. Stiu ca in Romania exista mentalitatea ca „vreau ceva ieftin si bun”, e va spun o noutate IEFTIN si CALITATIV NU EXISTA. Cine incearca sa ma contazica MINTE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *