Categorii
Intrebari de la cititori

Culoare mobila si perdele la canapea rosie

Buna ziua, la o canapea rosie ce culoare la mobila si perdele se potriveste? Peretii sunt albi, iar parchetul este un bej mediu, deci nu foarte deschis. Multumesc.


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Culoare mobila si perdele la canapea rosie.

Un răspuns la “Culoare mobila si perdele la canapea rosie”

Buna, Andreea!

Cata vreme ai peretii albi, parchetul deschis si canapeaua rosie poti opta pentru o mobila gri deschis, in ton cu parchetul sau pentru una bicolora (carcasa gri si fronturi crem, de pilda). Totodata, daca doresti, poti opta si pentru o biblioteca neagra sau pentru una alba, in cazul celei din urma putand sa accentuezi peretele din spatele mobilei. Insa decorul livingului tau ar arata minunat si cu o biblioteca intr-o nuanta a lemnului si daca vei alege aceasta varianta recomandarea mea este sa alegi o nuanta mai inchisa decat parchetul, insa in acelasi timp una nu foarte inchisa.

Desi nu mi-ai spus nimic despre covor, acesta poate fi asortat cu draperiile. De pilda, poti opta pentru un covor gri sau alb cu imprimeu gri (sau invers) si pentru draperii gri. De asemenea, o canapea rosie poate fi accesorizata cu pernute decorative colorate. Mai multe idei gasesti in urmatorul articol: https://www.casadex.ro/2015/10/canapeaua-rosie-o-piesa-de-mobilier-pentru-un-living-deosebit/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *