Categorii
Intrebari de la cititori

Culoare rolete daca geamurile sunt maro – combinatii

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste combinatii de culori. La geamuri maro inchis ce culoare sa fie roletele ca sa se asorteze?


Intrebare de la Mary, pe adresa redactiei: Culoare rolete daca geamurile sunt maro – combinatii.

3 răspunsuri la “Culoare rolete daca geamurile sunt maro – combinatii”

Buna, Mary!

Roletele ar trebui asortate cu paleta cromatica a spatiului in care se afla fereastar si mai putin cu tamplaria acesteia. Desigur ca daca tamplaria ar avea o culoare neobisnuita (mov, sa zicem), ar trebui sa se tina cont de culoarea acesteia in alegerea textilelor, niste rolete portocalii cu albastru (de pilda) nefiind o alegere buna). Insa in cazul tau, avand geamuri cu tamplarie maro, adica o culoare comuna si relativ neutra, recomandarea mea este sa te ghidezi dupa culoarea canapelei, mobilei, covorului, draperiilor, peretilor etc. din decor. Asa ca pentu a te putea ajuta, te rog sa-mi spui ce culori predomina in spatiul pe care il amenajezi.

Este vorba de geamul de la bucatarie unde gresia si faianta este pe gri si mobila pe alb si geamurile de pe hol unde nu avem inca mobilier,peretii sunt un bej deschis

Teoretic, poti opta atat pentru rolete intr-o nuanta deschisa de maro (cappuccino, taupe etc), pentru rolete gri sau pentru unele mai colorate si mai vesele: verde fistic, bleul turcoaz, coraille, mov etc. Depinde si de stilul de amenajare pe care vrei sa-l abordezi si de culorile care iti plac. Roletele pot fi uni sau pot fi cu imprimeu. De pilda, verde fistic cu alb sau gri, gri cu cappuccino sau gri cu bleu turcoaz etc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *