Categorii
Intrebari de la cititori

Dispun de 20000 euro pentru casa la rosu Caras Severin

Buna ziua, dispun de 20000 de euro, pot construi o casa la rosu in Caransebes, judet Caras Severin? Ajung acesti bani?


Intrebare de la Edy, pe adresa redactiei: Dispun de 20000 euro pentru casa la rosu Caras Severin.

10 răspunsuri la “Dispun de 20000 euro pentru casa la rosu Caras Severin”

Bună seara!
În principiu ajunge aceasta sumă de bani pentru construcția la roșu (casa cu suprafata construită între 100 – 120 mp dar depinde foarte mult de evoluția prețurilor la materiale și la manoperă). Dar pe lingă acești bani mai aveți nevoie de proiect, autorizație de construcție, diriginte de șantier, branșament electric (dacă nu există), organizarea de șantier.
Cel mai bine ar fi să discutați cu un arhitect ca să stabiliți suprafețele de care dumneavoastră aveți nevoie, de structura de rezistență (lemn, beton, metal), de tipul zidăriei alese(lemn, cărămidă, bca, panouri sandwich, prefabricate) și de costurile acestora.
Cu stimă și respect

Pentru curent electric folositi mai bine un generator pana la finalizarea constructiei si apoi va legati la curent definitiv nu la cel de santier ca platiti de 2 ori si nu are rost.

cum adica plateste de doua ori curentul?
eu m-am racordat la curent, la limita de proprietate a fost instalata acea cutie,urmand sa trag tabloul de santier in curte;
nu este acelasi pret al curentului ca la toata lumea? sunt derutata…
merci de raspuns

Ce tot vorbesti acolo ca platesti curent de două ori?Nu le ai cu,constructiile!Si cu20000 euro si sa cumpere executantul materiale,nu cred că se bagă nimeni!Mai ales ca sunt asa zise firme care pe parcurs mai încarcă nota pentru ca fac in asa fel sa mai apara ceva in plus!Si dacă nu are oameni buni mai bine o faceti dvs!

casa mea a costat 21000 la rosu si este parter + mansarda, 80 mp la sol amprenta, terminata anul trecut.

Calin daca esti multumit cum s-a facut casa ne lasi si noua un nr de tel al celui care ti-a facut-o?
Faptul ca preturile sunt atat de mari in general nu tb sa scoatem din calcul ca se pot face case si cu preturi reale si calitative.
multumesc pt raspuns.

Calin ,nu stiu cum ai reusit sa faci o casa cu mansarda (160 mp.)desfasurati cu banii aia.Poate doar materialele!Cu manopera cum ramane?Diriginte de santier si alte multe cheltuieli ?
Apropo,cum credeti ca se va modifica pretul manoperei anul acesta cand salariul net al unui muncitor necalificat in constructii este de 2362 lei /luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *