Categorii
Intrebari de la cititori

Eroare er12 centrala Ferroli pelet, setari

Buna ziua. La o centrala Ferroli 30 kw pelet mai mereu dimineata imi da eroare er12 si cuva este plina ochi de peleti neaprinsi, precizez ca folosesc peleti de la dedeman. Exista o setare la bujie sa tina mai mult pana sa aprinda peletii? Exista setari pentru un anumit tip de peleti (viteza snec. ventilator). Stima.


Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: Eroare er12 centrala Ferroli pelet, setari.

13 răspunsuri la “Eroare er12 centrala Ferroli pelet, setari”

Buna ziua. Acelasi lucru il patesc si eu, la o centrala Ferroli 24 kw pelet mai mereu dimineata imi da eroare er12 si cuva este plina ochi de peleti neaprinsi, precizez ca folosesc peleti de la dedeman. Exista o setare la bujie sa tina mai mult pana sa aprinda peletii? Exista setari pentru un anumit tip de peleti (viteza snec. ventilator). Stima.

Găurit orificiu care întra pe rezistenta mai mare pentru că nu ajung peleti pe rezistenta și nu se aprind cauza eroare 12

Intampin aceeasi eroare 02 pe un biopellet pro 30 si nu mai scap de ea. Care ar fi cauza?
Multumesc

Aceeași eroare 02 o am și eu tot pe un biopellet pro. Am încercat inclusiv un UPS cu AVR ca să stabilizez tensiunea, însă eroarea persistă. A reușit cineva să soluționeze problema?

eu am aceeasi problemă si am reusit sa elimin eroarea datorita presostatului care se afla lângă placa. are un furtun de cauciuc care intra in presostat si apoi in cos. am scos din presostat furtunul si i-am astupat gaura sa nu mai permit sa intre aer si asa am rezolvat problema

Ferroli Biopellet 30 Kw cumparata de o luna si imi da aceeasi eroare Err02
Cei de la Ferroli nu cunosc problema

Buna ziua
Imi spune cineva setările, (valorile) exacte pentru Ferroli Bereta 24 kw? Acum sunt pe setarile standard din fabrica dar haleste 2, 3 saci de peleti la 24 ore. Apa este setata la maxim 53 grade si pompa deschide la 40. Caldura este ok dar nu si consumul. Setari snake. Etc

25 februarie 2021 ora 10:00
Am avut de cateva ori er02 ( er. de securitate la tensiune ridicata, dupa manual ), aiurea, am stabilizator tensiune special pt. centrala. Noroc ca raspunde la resetare prin scoatere de sub tensiune, dar pana cand ?
er012 nu am rezolvat-o nici pana acum, merg cu ea de un an .
A reusit cineva sa afle hiba? cei de la ferroli sunt aerieni .

Pentru cei care primesc Err02 – eroare presostat aer la Biopellet Pro.
Dupa cateva reglaje la turatia ventilatorului parea ca problema s-a rezolvat, insa se pare ca problema reala a fost de la faptul ca usa camerei de ardere nu se inchidea etans. Imediat dupa ce am rezolvat chestia asta am scapat de Err02, centrala functionand fara probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *