Categorii
Intrebari de la cititori

Extindere casa cumparata cu legea 112 Bucuresti

Am cumparat casa pe legea 112 in anul 2004, in teren e specificat ca doar terenul de sub casa se vinde nu si cel din curte care ne revine 75 m2, pentru suprafata din curte platesc chirie si impozit la Dafi, eu am o suprafata foarte mica in casa si de aceea vreau sa ma extind pe suprafata din curte pe care platesc chirie.


Eu am inca un vecin care nu locuieste la adresa dar suntem copropietari el detine 75 % dim imobil si din curte, eu vreau sa ma extind cu aceste containere dar in asa fel incat sa nu am nevoie de semnatura vecinului pentru ca se opune pentru orice fel de modificare. Eu vreau sa ma extind strict pe ce imi apartine mie doar ca vecinul meu este contra deoarece este interesat de casa mea pentru ca se afla in sectorul 1 str Polona, toata curtea are 750 m2.

Intrebare de la Iuliana, pe adresa redactiei: Extindere casa cumparata cu legea 112 Bucuresti.

Un răspuns la “Extindere casa cumparata cu legea 112 Bucuresti”

Daca un bun este detinut de 2 sau mai multi proprietari in devalmasie (adic1 NU ESTE FACUTA O IESIRE DIN INDIVIZIUNE CLARA, CARE SA SPECIFICE CARE PARTE SI CAT DIN EA ARE FIECARE), ATUNCI SINGURA CALE LEGALE ESTE O HOTARARA JUDECATOREASCA DE IESIRE DIN INDIVIZIUNE.Altfel, daca face fiecare dupa cum il taie capul…problem !! Mai ales la Legea 112, care, dupa atatia ani, inca nu se cunosc toate chichitele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *