Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Idei placare cu faianta in baie, doar partial


Buna ziua! Doresc sa amenajez o baie de serviciu si as dori sa ma ajutati cu o idee in ceea ce priveste placarea cu faianta. Vasul wc-ului este pozitionat singur pe un perete, iar lavoarul pe peretele unde este geamul. Faianta as dori sa fie pusa doar partial. Va Multumesc!


Intrebare de la Simona, pe adresa redactiei: Idei placare cu faianta in baie, doar partial.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in ianuarie 29th, 2019

Buna, Simona!

Poti placa cu faianta doar zona lavoarului, alegand in acest caz o combinatie de placi deosebite (si poate chiar mai scumpe): mozaic combinat cu faianta in ton cu una dintre nuantele prezente in decorul mozaicului. Vezi unele imagini de aici: https://www.casadex.ro/2014/12/bai-moderne-superbe-decorate-cu-mozaic/ sau de aici: https://www.casadex.ro/2018/11/idei-frumoase-de-amenajare-pentru-o-baie-mica-de-apartament/ Poti merge si pe combinatii din diferite culori de faianta. Iata catva idei aici: https://www.casadex.ro/2014/06/combinatii-de-faianta-pentru-baie-imagini/ si aici: https://www.casadex.ro/2018/07/ce-faianta-alegi-pentru-baie-in-functie-de-marime-si-stil-de-amenajare/ Nu cred ca e nevoie de faianta si in zona vasului de toaleta. Ceilalti pereti pot fi finisati cu o tencuiala ecorativa in genul stucco veneziano sau pot fi zugraviti intr-o nuanta in ton cu faianta cu care vei placa peretele cu lavoarul si oglinda.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii