Categorii
Intrebari de la cititori

M-ar interesa o echipa pentru constructie casa primavara 2019

Buna seara, intentionez sa incep constructia unei case in primavara 2019, nu am proiectul, acesta se va realiza in luna februarie. Casa va fi parter cu o suprafata desfasurata cam de 100-110 MP, 2 dormitoare, baie, bucatarie, living, nimic iesit din comun si as avea nevoie de o echipa / firma de constructii pentru realizarea acestei case. M-ar interesa cateva preturi pentru manopera cu si fara materiale atat la rosu cat si la cheie. Va multumesc.


Intrebare de la Vali, pe adresa redactiei: M-ar interesa o echipa pentru constructie casa primavara 2019.

8 răspunsuri la “M-ar interesa o echipa pentru constructie casa primavara 2019”

Buna ziua. Ideal ar fi sa precizati si zona unde doriti sa construiti, pentru a fi contactat, in principal,de firme din acea zona.Asta pentru a avea un pret mai bun.

Buna ziua.
Cand veti avea proiectul, il astept pe adresa casablancalux88@gmail.com pentru a primi o oferta care sa va fie de folos.
Discutii orientative despre preturi, putem avea la tel. 0745 315 725, bineinteles daca locatia lucrarii nu este secreta.
Cu stima.

CONSTRUCTORI PROFESIONISTI, EXECUTAM CASE LA ROSU IN TOATE JUDETELE.

S.C.LAZAR TOTAL CONSTRUCTII…
VA OFERA SERVICII – DE CONSTRUCTII CASE-VILE, la rosu sau la cheie, cu sau fara materiale incluse, in Bucuresti si Ilfov,lucram numai cu contract, facturi,chitante, procese verbale pe situatii de lucrari ce devin ascunse, dirigintie de santier, pentru alte detalii accesati lazar-constructii.com pentru oferte de pret …
email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Constructor din lemn sau zidarie, care pot fi vizitate. Sunati la numarul 0720896745. Rog seriozitate.
Iordache Nicu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *