Categorii
Intrebari de la cititori

Mucegai pe tavan, stau la ultimul etaj in bloc

Stau la ultimul etaj din bloc si in iarna asta am descoperit ca mi-a aparut mucegai pe tavan. Cu vecinii stiu ca n-o sa fac nicio branza ca sa repar acoperisul/terasa blocului, asa ca trebuie sa rezolv singur dar nu stiu cum. Deci ce trebuie sa fac ca sa izolez acoperisul blocului ca sa nu mai fac mucegai pe tavan?


Intrebare de la Tinu, pe adresa redactiei: Mucegai pe tavan, stau la ultimul etaj in bloc.

6 răspunsuri la “Mucegai pe tavan, stau la ultimul etaj in bloc”

buna ziua
e nevoie de detalii,mucegai de la infiltratii?sau condens?daca este de la infiltratii de unul singur nu poti face nimic,trebuie reparata terasa,daca ai condens,e mai simplu condensul apare atunci cind intr-o incapere temperatura este mai mica decit necesarul care sa absoarba umiditatea din acea incapere, adica maresti temperatura,sau scazi umiditatea vezi sursa,orice izolatie vei face tot vei avea o zona mai rece unde va condensa si mai devreme sau mai tirziu va mucegai

Cred ca e la infiltratii in terasa blocului s-a format mucegaiul si vreau sa stiu ce solutii as avea sa repar singur. O sa cumpar un aparat de masurat umiditatea dar ce sa zic, nu simt sa fie umezeala mai mult decat trebuie in casa. Si nici nu am mai patit asta pana acum.

buna ziua
infiltratiile nu pot fi „reparate”din interior,acum in functie de abilitatile dumitale ramine sa gasesti zona pe unde se infiltreaza apa,poate fi si la 5m de tavanul dumitale,de regula e o punga cu apa se simte la picior se taie in cruce,usuca,relipit cu bitum cald si petic la urma deasupra succes

Multumesc pentru sfaturi si explicatii. Asa si planuiam, sa repar terasa blocului, mai bine zis zona pe unde se infiltreaza apa si ajunge la tavanul meu doar ca nu stiam care e procedura exacta si ce materiale trebuie sa cumpar. Nu vreau sa astept dupa acordul vecinilor si implicarea lor. E o problema care din cate am inteles ma afecteaza numai pe mine, numai in apartamentul meu a aparut mucegai pe tavan in iarna asta, nu si la vecini. Din ce ati explicat mi se pare destul de simplu si nici nu costa mult reparatia. Sper sa rezolv problema. Sanatate!

As dori un model de gresie format din doua culori respectiv gri usor inchis si gri deschis,pentru holul din pensiune de urmat.dimensiuni 2m latime si 21 lungime.Specificam ca din acesta avem acces la camere si usile sunt de culoare alba.
Totodata in ce culoare vopsim peretii.(avem lumina naturala dar nu foarte mare ).
Va multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *