Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pareri, sa aleg sindrila bituminoasa sau tabla?


Am nevoie de ajutor in alegerea acoperisului pentru casa. Eu oscilez intre sindrila bituminoasa si tabla. Tind sa cred ca tabla e mai buna, dar sindrila bituminoasa mi se pare ca are mai multe variante de culoare. Eu as vrea un acoperis gri si am gasit mai multe nuante in varianta bituminoasa. Nu stiu ce sa fac, care e mai rezistenta in timp si de aceea va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi si pareri. Ce sa aleg?


Intrebare de la Marian, pe adresa redactiei: Pareri, sa aleg sindrila bituminoasa sau tabla?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

daniela in ianuarie 9th, 2019

mie un constructor mi-a zis ca materialul pt acoperis este dat de forma acestuia ,adica de inaltime, sindrila de ex.se preteaza la o anumita inaltine asadar cel mai bn il intrebi pe cel ce-ti face casa sau la magazinele specializate desi sincera sa fiu acestia sunt interesati sa vinda ce este mai scump nu ceea ce-ti este tie util si recomandat.
Tabla pe de alta parte este f zgomotoasa cand ploua…

Vali in ianuarie 9th, 2019

Daca tabla o iei de la producator si nu de la cei care ti-o monteaza, sunt multe variante de culoare de unde sa alegi. Daca vrei sa o schimbi dupa 5-10 ani pune sindrila. Este adevarat ca tabla este mai zgomotoasa dar si mult mai durabila.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii