Categorii
Intrebari de la cititori

Pret corect construire casa structura lemn Brasov

Buna ziua, care ar fi pretul corect pentru construirea unei case structura din lemn, 100 mp locuibili, pe un singur nivel, in judet Brasov? Ma intereseaza o firma si un pret fara costurile fundatiei. Va multumesc.


Intrebare de la Cristina B, pe adresa redactiei: Pret corect construire casa structura lemn Brasov.

11 răspunsuri la “Pret corect construire casa structura lemn Brasov”

Bună seara!
Sunt o multime de site-uri în care sunt prezentate o multitudine de case de lemn. Preturile variaza functie de suprafață. Prețul corect apare dupa ce dumneavoastră ştiți cum vreti sa arate şi să fie casa. Adică proiect.
Cu stimă si respect.

Construim casa dumneavoastra cu 40000e la chee
Răspundem la tlf 0735776358
Wachapp

Buna ziua.

Suntem din Campina si producem structuri din panouri prefabricate , pentru case lemn .
Va putem ajuta cu structura si recomanda finisori din zona .Avem doua case realizate in broasov , dar nu sunt pe sit . pe sit-ul nostru ,puteti vedea o parte din realizarile noastre.
Cu stima 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Specialist in structuri din lemn, pot sa va arat case construite de mine, va rog seriozitate. Ridic case de la zero la cheie.
0720.896.745
Iordache Nicu

Buna ziua,eu nu stiu cum sa poate sa dea un preti pina cind nu a vazut proiectul.
Construim case din lemn de 25 de ani, si acum lucram la o case din lemn in zona Zarnesti puteti sa veniti si sa vedeti!
Nr tel; 0744 207 743
Cu stima!

Buna ziua, suntem o firma de constructii care se ocupa de constructii de case – vile, de la stadiul de rosu pana la stadiul de finisat. Avem preturi competitive pe piata cu oameni calificati in domeniu. Oferta de pret informativa:
– preț la rosu manopera – 50 euro/mp
– preț la rosu manopera + materiale – 170 euro/mp
– preț la cheie manopera + materiale – 300 euro/mp.
Pentru o oferta concreta avem nevoie de detaliile din proiect.
Contact:
Tel: 0739 667 908
Mail: vector_developments@yahoo.com

Mai …Haba… ai auzit de constructi …construcțiile au un pret la mp oriunde an lume o casa e o casa calculez cati mp are si dai pretul …pretul care l am dat nu e fix e un pret orientativ …pretul final normal ca al face proiectul …
E greu cu construcțiile astea Haba

Da asa e cum zici dar nu sti tu sa scrii si nici sa citesti, si cum vad nici
sa construiest o case ,dar eu am si pot sa dovedesc in realitate.
Dar zic ceva cu pretul tau in lume ,si fara proiect ,sunt preturi variabile
omule.Departe stai de constructii !
Multumesc!

Buna ziua.
Eu dau un sfat clientului . La noi , casele de lemn nu sunt la mare cautate si deaceea nici nu avem structuristi specializati pe lemn , pe toate drumurile . O sa aveti surpriza ca , constructorul sa nu vorbeasca aceeas limba cu structuristul si dupa normele actuale in care orice mica modificare trebuie semnata de structurist , pot aparea probleme si divergente intre cei doi si singurul perdant este clientul .
Deaceea eu recomand oricarui client sa-si aleaga intai constructorul si acesta sa vina cu structuristul si verificatorul de proiect .
Sa numai spun ca lipsa de incredere in constructor , poate devenii un calvar pentru client fiind tot timpul suspicios .
Iar se intampla ca , clientul sa fie entuziasmat de un pret ireal si apoi este prea tarziu sa mai repare ceva , tot el va fi perdantul .
Avem o piata a materialelor de constructie cu preturi vizibile si o lipsa de forta de munca . Cum credeti ca poate scoate cineva un pret mai mic decat prin non-calitate si golaneala .Da poate fi real doar daca oferta este facuta de persoane fizice , fara taxe si care nu pot oferii garantie . Dar cum ve-ti face cartea tehnica a casei ?!
Aveti 2 oferte . Una de 300/mp si una de 400/mp si sigur fara tva (dar lasata fara specificatie , pt agatat ). Banuiesc ca va intrebati cum este posibila o asa diferenta . Nu este posibila o asemenea diferenta , Suntem in era informatiei , unde pretul este vizibil , diferenta o face , calitatea constructorului . deci nu va lasati amagita de preturi ireale ci cautati constructori de calitate cu recomandari solide in spate .Eu nu am facut nici o casa de lemn ( doar de lemn fac )fara ca, clientul sa nu aiba indredere in mine . marea parte au fost la recomandari .

Cu stima 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *