Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Preturi refacere apartament 2 camere Bucuresti


Suntem aproape sa incheiem contractul de vanzare – cumparare pentru un apartament in Bucuresti si vrem sa ne facem calculele cat ne-ar costa refacerea lui partiala: parchet, gresie in baie, bucatarie, pe hol si in balcon, zugraveala, termopane (apartamentul are 2 camere). Ma intereseaza mai degraba manopera cu firma, pentru ca preturile finisajelor le putem calcula usor dupa magazinele online. Cu respect!


Intrebare de la Alin, pe adresa redactiei: Preturi refacere apartament 2 camere Bucuresti.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

ConIon in ianuarie 2nd, 2019

Buna seara, daca aveti o schita, sau daca se poate vedea locatia, va pot face un deviz.
Cu respect
str.con.ion@gmail.com
0769214470

CASALUX in ianuarie 2nd, 2019

Buna ziua.
Disponibilitate pentru executia lucrarii de renovare.Pentru o oferta, astept schita apartamentului pe adresa casablancalux88@gmail.com impreuna cu lista lucrarilor pe care le solicitati sa le execut.
Trebuie insa sa ve decideti ce doriti. Daca spuneti ca preturile manoperei finisajelor le calculati in magazinele online, ramine sa va adresati acestor magazine.
Daca doriti sa va execute un constructor lucrarea de renovare, acesta evaluiaza manopera in functie de tipul si complexitatea lucrarilor solicitate de dvs. indiferent ce parerea magazinelor online.
Cu toata stima.

CONSTRUCTORI DE CALITATE, RENOVAM APARTAMENTE IN TOATE JUDETELE.

Alin in ianuarie 3rd, 2019

Poate nu m-am exprimat eu foarte clar la ce anume m-am referit la refacerea apartamentului respectiv. Ma intereseaza sa aflu pretul manoperei la gresie, faianta, parchet si zugraveala pereti, cat se ia pe metru patrat acum, ca ne aflam deja in 2019. Spuneam ca preturile materialelor le gasesc in magazinele online, de exemplu Dedeman. Si daca o sa lucrez cu firma (din Bucuresi) recomandati sa fac totul cu factura sau cum? Nu e mai scump? Ca n-am mai facut asta pana acum.

ConIon in ianuarie 3rd, 2019

Cu factura nu e mai scump si aveti garantia ca lucrarea se executa conform contractului incheiat.
Un mester vine, incepe si daca ceva nu-i mai convine pe parcurs sau gaseste o lucrare mai avantajoasa pleaca si nu puteti sa-l trageti de maneca.
Cu respect
str.con.ion@gmail.com
0769214470

Durnac in ianuarie 3rd, 2019

Bună ziua , după ce definitivați actele și intrați în posesia apartamentului, contactați 2-3 persoane care se ocupă de amenajări ,le spuneți exact lucrările pe care le doriți executate ,vi se va face un preț iar d-voastră veți alege pe cel mai convenabil . Dacă sunteți interesat , vă pot face un deviz gratuit când deveniți proprietar, sunați-mă. 0724 979 155 Durnac

Aurel in ianuarie 3rd, 2019

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de renovari/restaurari/reparatii la case si apartamente totul de la a la z.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la 0769942980.Rog si ofer seriozitate.

Tudor in ianuarie 3rd, 2019

Bună ziua,
Suntem o firma de constructii și Curetenie gina Chitila.Pt un preț corectat va ruram sa ne contactați la nr de tel sau pe email.Noi nu dam preturi pe sait
Tel 0773725900
Email tudorelstirbug3@gmail.com
Vă mulțumesc,
Tudorel Stirbu

Silviu in ianuarie 3rd, 2019

Bună ziua.
Vă rugăm să ne contactați prin email : structoteam@gmail.com, sau whatsapp: 0767015307.
Mulțumim.

romeo in ianuarie 3rd, 2019

pentru oferta sunatima la 0786861810

Florin in ianuarie 3rd, 2019

Bună seara,

Pentru oferta de pret contactati-ma la nr de telefon 0768152290

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii