Categorii
Intrebari de la cititori

Preturi refacere apartament 2 camere Bucuresti

Suntem aproape sa incheiem contractul de vanzare – cumparare pentru un apartament in Bucuresti si vrem sa ne facem calculele cat ne-ar costa refacerea lui partiala: parchet, gresie in baie, bucatarie, pe hol si in balcon, zugraveala, termopane (apartamentul are 2 camere). Ma intereseaza mai degraba manopera cu firma, pentru ca preturile finisajelor le putem calcula usor dupa magazinele online. Cu respect!


Intrebare de la Alin, pe adresa redactiei: Preturi refacere apartament 2 camere Bucuresti.

10 răspunsuri la “Preturi refacere apartament 2 camere Bucuresti”

Buna ziua.
Disponibilitate pentru executia lucrarii de renovare.Pentru o oferta, astept schita apartamentului pe adresa casablancalux88@gmail.com impreuna cu lista lucrarilor pe care le solicitati sa le execut.
Trebuie insa sa ve decideti ce doriti. Daca spuneti ca preturile manoperei finisajelor le calculati in magazinele online, ramine sa va adresati acestor magazine.
Daca doriti sa va execute un constructor lucrarea de renovare, acesta evaluiaza manopera in functie de tipul si complexitatea lucrarilor solicitate de dvs. indiferent ce parerea magazinelor online.
Cu toata stima.

CONSTRUCTORI DE CALITATE, RENOVAM APARTAMENTE IN TOATE JUDETELE.

Poate nu m-am exprimat eu foarte clar la ce anume m-am referit la refacerea apartamentului respectiv. Ma intereseaza sa aflu pretul manoperei la gresie, faianta, parchet si zugraveala pereti, cat se ia pe metru patrat acum, ca ne aflam deja in 2019. Spuneam ca preturile materialelor le gasesc in magazinele online, de exemplu Dedeman. Si daca o sa lucrez cu firma (din Bucuresi) recomandati sa fac totul cu factura sau cum? Nu e mai scump? Ca n-am mai facut asta pana acum.

Cu factura nu e mai scump si aveti garantia ca lucrarea se executa conform contractului incheiat.
Un mester vine, incepe si daca ceva nu-i mai convine pe parcurs sau gaseste o lucrare mai avantajoasa pleaca si nu puteti sa-l trageti de maneca.
Cu respect
str.con.ion@gmail.com
0769214470

Bună ziua , după ce definitivați actele și intrați în posesia apartamentului, contactați 2-3 persoane care se ocupă de amenajări ,le spuneți exact lucrările pe care le doriți executate ,vi se va face un preț iar d-voastră veți alege pe cel mai convenabil . Dacă sunteți interesat , vă pot face un deviz gratuit când deveniți proprietar, sunați-mă. 0724 979 155 Durnac

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de renovari/restaurari/reparatii la case si apartamente totul de la a la z.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la 0769942980.Rog si ofer seriozitate.

Bună ziua,
Suntem o firma de constructii și Curetenie gina Chitila.Pt un preț corectat va ruram sa ne contactați la nr de tel sau pe email.Noi nu dam preturi pe sait
Tel 0773725900
Email tudorelstirbug3@gmail.com
Vă mulțumesc,
Tudorel Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *