Categorii
Intrebari de la cititori

Probleme tub colectare ape pluviale traverseaza apartamentul

Am o problema continua cu tubul de plastic colectare ape pluviale care traveseaza pe verticala apartamentul p. pers. dupa terasa bloc 4 etaje. De cate ori ploua, gheata in topire, zapada topita apare suvoi de apa pe exteriorul tubului, inundand: debaraua, holul si sufrageria; berbecul de presedinte sustine ca nu este vorba de fisurarea terasei vechi de 45 ani, ci condens. EL, in schimb, locuind la prima scara nu are asa ceva; vecinii mei au curs de apa continuu tot pe exteriorul tubulaturii; numai cei care contrar prevederilor legale si-au astupat cu div. mat. ac. tub se fac ca nu au igrasie, mucegai, ciuperca in apartamente, cu distrugerea hainelor, pantofilor etc, lucruri personale ce le poate avea orice gospodar; factori din ext. -p.f. sau p.j. au constatat sustinerea mea: este vorba de terasa neizolata si de indolenta/nepasarea unora. Va rog sa ma lamuriti, cu stima.


Intrebare de la Stanescu, pe adresa redactiei: Probleme tub colectare ape pluviale traverseaza apartamentul.

2 răspunsuri la “Probleme tub colectare ape pluviale traverseaza apartamentul”

Faceti o asigurare la casa, asteptati sa se intample din nou, chemati asiguratorul si o sa-i puna sa repare. Nu rezolvati altfel pentru ca la noi presedintele se crede cel mai tare iar administratorul, daca nu are un interes personal…nu se implica.

Acest fenomen se intampla destul de des la acest gen de acoperisuri, cu sistem de scurgere pe interior.
Pe terasa, iarna se aduna zapada,ziua se topeste, noaptea ingheata, producand fisurarea tubului de scurgere, sau deteriorarea izolatiei in zona preluarii apei de tub.
De aceea apa se scurge pe exteriorul tubului si va inunda.
Trebuie refacuta izolatia pe terasa in acea zona, si daca este cazul inlocuirea unei portiuni din zona de scurgere.

Alexandru M., tel.0720088161, aduncaalex@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *