Categorii
Intrebari de la cititori

Renovare / amenajare apartament 3 camere – costuri

Buna seara. M-ati putea ajuta cu un pret orientativ pentru renovarea unui apartament, mai precis 3 camere (camera mica, dormitor si sufragerie) si baia? Bucataria si holul sunt renovate. Renovarea presupune reabilitarea peretilor, a tavanelor (blocul este din 1985 iar peretii au zugraveala tip teasit) trebuie dat jos ce pica si aplicat glet, apoi zugravit.


Trebuie scos parchetul vechi, turnat sapa si aplicat parchet nou, schimbarea instalatiei electrice, trebuie schimbate usile si facut spaletii. Trebuie facuti spaletii la geamuri. Baia de asemenea, trebuie renovata complet: schimbat instalatiile sanitare, aplicat gresie, faianta, montat cada, wc, chiuveta si oglinda. Daca ati putea sa ma ajutati cu un cost estimativ la materiale si manopera.

Intrebare de la Ana Maria, pe adresa redactiei: Renovare / amenajare apartament 3 camere – costuri.

15 răspunsuri la “Renovare / amenajare apartament 3 camere – costuri”

Bună ziua , vă pot face un deviz gratuit dacă locația este în București . Telefon 0724979155 . Durnac

Septaria Construct va sta la dispozitie cu o gama variata de servicii ,de la amenajari pana la curatenie,de la stabilirea unui buget corect pentru renovare sau constructie pana la consultanță in achiziția de materiale. Nu ezitati sa ne contactati! Preturi accesibile oricărui buget.
Pe pagina de facebook puteti vizualiza portofoliul nostru de lucrari. Acesta se actualizeaza saptamanl.
Pentru ofertare estimativa ne puteti contacta prin e-mail la : septariaconstruct@yahoo.com

Preluam case,vile la rosu pentru efectuarea finisajelor interioare si exterioare la preturi rezonabile.Relatii la telefon 0728903340.Va multumim.

Preluam case,vile la rosu pentru efectuarea finisajelor interioare si exterioare la preturi rezonabile.Relatii la telefon 0728903340..

Echipa serioasa cu experienta in amenajări interioare ne puteti contacta la 0743636524 Iulian

2000 € și vă facem totul la gata. Tot ce ați scris. Suntem o echipa de 4 băieți bine pregătiți .suntem din Ilfov .0727400613.

5000 € și vă facem totul la gata. Tot ce ați scris. Suntem o echipa de 4 băieți bine pregătiți .suntem din Ilfov .0727400613avem Electrician și instalator in echipa noastră .

Suntem o firma de constructii serioasa . Va rog sa ma contactați la nr de tel 0731852717. Ma pot deplasa la fața locului ptr a face măsurători și a discuta despre pret . Va multumesc

Renovat apartament 3 camere bucuresti sector 3, 62 mp decopertat plus carat moloz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *