Categorii
Intrebari de la cititori

Sa reconditionez mobila veche sau sa cumpar noua calitate slaba?

Am o mobila de sufragerie veche de 40 ani din furnir de lemn Nina lux, destul de bine intretinuta. As putea sa imi permit dpdv financiar sa achizitionez a mobila noua cu maxim 5500 lei (camera este mica, la bloc, 19 mp). Mobilierul din comert pe care l-am gasit la acest pret este din Pal sau MDF sau daca are corpuri foarte putine si cu ceva furnir.


Intrebarea este daca as obtine un rezultat mai bun reconditionand vechea mobila care este dintr-un material de calitate mai buna si perfect uscat sau cumparand o mobila moderna noua dintr-un material nou si un design mai modern, chiar daca poate calitatea este mai slaba?

Intrebare de la Mary, pe adresa redactiei: Sa reconditionez mobila veche sau sa cumpar noua calitate slaba?

2 răspunsuri la “Sa reconditionez mobila veche sau sa cumpar noua calitate slaba?”

Salut. Iti spun din experienta ca nu merita investiti bani in reconditionarea mobilei din MDF sau alt placaj. Daca era vre-o mabila stil Rococo, Louis XIV sau altceva, din lemn masiv, cu sculpturi sau intarsii cu sidef, atunci era altceva, dar MDF… Eu mi-am cumparat pentru living mobila de la JYSK, din lemn masiv, bine executata dar mai greu de asamblat (vine bucati la pachet) care arata bine si se vede si se simte ca este solida, iar pretul este mai mult decat accesibil (majoritatea pieselor le poti comanda on-line, curierul o aduce pana in casa). Succes.

Te sfătuiesc să cauți un meseriaș bun si sa reconditionezi mobila.
Si eu am bibliotecă Nina și am reconditionat -o, arată super bine.Toata lumea o admira când avem musafiri.
Mobilă de la Jysk este pentru tinerii căsătoriți care dupa 2 ani o schimba.
Faci cum vrei. Cântărește bine lucrurile sa nu regreți mai tarziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *