Categorii
Intrebari de la cititori

Segregarile la stalpii de beton sunt grave daca se vede fierul?

Buna ziua, imi puteti spune cate de grave sunt segregarile la stalpii de beton la o casa la rosu? Am fost sa o vad sa o cumpar, iar la doi stalpi am vazut segregare (am inteles ca asa se zice). Proprietarul zice ca nu e grav, dar la un stalp am vazut chiar si fierul beton de rezistenta. Astept parerile voastre. Se poate remedia aceasta problema?


Intrebare de la Marcu, pe adresa redactiei: Segregarile la stalpii de beton sunt grave daca se vede fierul?

5 răspunsuri la “Segregarile la stalpii de beton sunt grave daca se vede fierul?”

eu nu as cumpara o casa in stadiul asta, cnad sunt segregari mici nu se pune problema, se rezolva din tencuiala. dar daca zici ca se vede fierul beton, eu zic ca deja stalpii vor avea probleme de rezistenta in timp.

Deci fac greseala daca o cumpar cu stalpii in stadiul asta. Acum ma intreb, cum stiu eu ca la o casa s-a vibrat betonul, mai ales daca e deja finisata si nu se mai vad stalpii, centurile, grinzile? Si cum stiu ca nu s-a segregat pe nicaieri?

Nu stii decat atunci cand este facuta de tine de la zero , adica cap coada . Riscul de a cumpara o casa gata facuta exista incepand de la structura pana la finisaje 🙂

Salut,
subscriu si eu la cele spuse de antevorbitori. Daca spui ca se vede armatura in beton, printre fisuri e clar ca structura de rezistenta este compromisa, turnarea betonului in armatura fiind facuta aiurea, probabil la temperaturi negative, fara folosirea vibratorului pt beton, s.a.m.d.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *