Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Timp amortizare investitie apartament Bucuresti


Am niste bani obtinuti din vanzarea unor terenuri mostenite la munte si ma gandesc ca decat sa-i tin la banca mai bine ii investesc in niste garsoniere sau un apartament – doua in Bucuresti. Acum incerc sa-mi fac calcule in cat timp se amortizeaza investitiile in imobiliare si daca merita sau mai bine ii pun intr-un cont si uit de ei. Are cineva apartamente la inchiriat in capitala, merita sa inchiriez pe termen lung sau sa incerc prin AirBNB, cu ziua? Cum e la impozite? E o investitie rentabila?


Intrebare de la Kalin, pe adresa redactiei: Timp amortizare investitie apartament Bucuresti.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Larisa in ianuarie 18th, 2019

Ca sa-ti scoti rapid banii prin airbnb trebuie sa ai clienti permanenti, adica garsoniera si apartamente intr-o zona centrala din BUcuresti, unde e mai greu sa cumperi la bani putini. Acum eu nu stiu cati bani ai, dar daca ai o garsoniera cu finisaje de lux pe langa Universitate sau pe la Unirii si o inchiriezi cu 40 eur/zi prin airbnb 300 zile/an faci 12000 eur din care trebuie sa platesti impozite, ai de platit facturi la intretinere, curent, internet, cablu (trebuie sa le oferi turistilor serviciile astea), te gandesti ca trebuie sa faci curat si sa repari sau sa inlocuiesti chestiile care se stria sau dispar. Inchirierea cu ziua nu e treaba usoara, poti sa fii mereu la dispozitia clientilor? Da, aceeasi garsoniera o poti inchiria cu 350-400 eru/luna pe termen lung si ai face sub 5000 eur/an din care iar mai scazi impozitul. Clar investitia se recupereaza mai greu, dar ai si mai putina bataie de cap. Depinde ce vrei.

Marian Mcn in ianuarie 22nd, 2019

Mai repede ați cumpara un teren micuț (500-600mp)la periferia capitalei faceți o casa tip duplex cu banii pentru doua apartamente,apoi le puneți in vanzare si sigur luați cel putin 80.000 €per bucata , așa as face eu… succes!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii