Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Trebuie autorizatie pentru schimbare / reparatie acoperis?


Am nevoie de autorizatie daca schimb acoperisul? Trebuie reparat si vreau sa stiu daca cer de la primarie ceva. Forma va ramane aceeasi in doua ape, schimb tabla si cateva barne.


Intrebare de la Vasile, pe adresa redactiei: Trebuie autorizatie pentru schimbare / reparatie acoperis?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Alex in ianuarie 26th, 2019

Nu cred ca trebuie pentru o oferta va pot ajuta și cu tabla și cu cu manopera 0722148503

Chibit in ianuarie 27th, 2019

Bună dimineața!
În principiu vă trebuie autorizație de la primărie. Mergeți și discutați cu cei de la unitatea administrativă teritorială de care aparțineți. In conformitate cu Legea 50/1991, actualizata 2018, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii la art.2 alin (4) ”Prin exceptare de la prevederile alin. (2) se pot emite autorizatii de construire si fara documentatii de amenajare a teritoriului si de urbanism aprobate, pentru:
a) lucrari de modificare, de reparare, de protejare, de restaurare si de conservare a cladirilor de orice fel, cu conditia mentinerii aceleiasi functiuni, a suprafetei construite la sol si a volumetriei acestora”. Nu uitați de art. 26, din aceeiași lege, unde sunt prezentate contravențiile și cuantumul valorii a acestora. Dacă mai aveți și niște vecini ”buni” sunteți bun de plată. Acesta esete un punct de vedere. Mulțumesc.
Cu stimă și respect.

mocanu in ianuarie 27th, 2019

Buna ziua.

Cititi legea 50 , actualizata si ve-ti vedea ca , daca nu modificati forma si tipil invelitoarei , nu aveti nevolie de autorizatie ,
Cu stima 0722235456
office@constructii-caselelmn.ro

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii