Categorii
Intrebari de la cititori

Vrem o firma, renovare casa batraneasca Arges, interior + exterior

Buna ziua. Am cumparat o casa batraneasca de 65 mp in Stefanesti, Arges. Am schimbat acoperisul, am scos dusumelele, tavanele, peretii curatati pana la caramida si vrem o firma (echipa) complexa pentru renovare interior, montat instalatie electrica, sanitara, etc si exterior. Multumim. O zi placuta.


Intrebare de la Iulia, pe adresa redactiei: Vrem o firma, renovare casa batraneasca Arges, interior + exterior.

9 răspunsuri la “Vrem o firma, renovare casa batraneasca Arges, interior + exterior”

Buna ziua.
Astept pe adresa casablancalux88@gmail.com
* schita casei cu dimensiunile incaperilor
* luna preferata pentru inceperea lucrarii de renovare.
* lucrarile pe care doriti sa fie executate de constructor
Multumiri.

Buna ziua . Suntem o Echipa din București , suntem 4 băieți bine pregătiți în meseria noastră. In echipa noastră avem Instalator și Electrician . Facem tot ce înseamnă finisaj și construcție de la A la Z. 0727400613 Marius Ban.

BUNA ZIUA
Pt costuri renovari case apartamente etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie in Valcea si imprejurimi
STIMA

Meserias cu o experienta de 30 de ani in constructii in tara si strainatate efectuez lucrari de renovari/reparatii,finisaje interioare/exterioare totale sau partiale la case si apartamente.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la 0769942980.Rog si ofer seriozitate.

Echipa cu experienta din Pitești ne putem ocupa de tot ce aveti nevoie pentru renovate.ne puteti suna la 0743636524 Iulian ne întîlnim,vedem lucrarea stabilim tot ce este de facut si costurile lucrari .nu va costa nimic. acest lucru .multumim

Buna ziua. As dori sa stiu cat m-ar costa renovarea unei case din paianta. Imobilul are 2 camere si o bucatarie. Este situat in satul Brosteni, oras Costesti, judetul Arges. Va multumesc.

Meserias cu 30 de ani experienta in constructii efectuez lucrari de renovari / finisaje interioare / exterioare totale su partiale la case si apartamente.
Relatii la 0769942980

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *