Categorii
Intrebari de la cititori

Cat se ia pe metru patrat in Botosani, construire casa la rosu?

In zona Botosani, cat se ia la metru patrat pentru construirea unei case la rosu? Va rog raspundeti aici nu ma puneti sa sun sau sa trimit email. Astept oferte.


Intrebare de la Dan, pe adresa redactiei: Cat se ia pe metru patrat in Botosani, construire casa la rosu?

8 răspunsuri la “Cat se ia pe metru patrat in Botosani, construire casa la rosu?”

Buna ziua Dl Dan si tuturor cititorilor !!!
Oferta de pret nu se face dupa cati mp sunt pe proiect sau dupa cati mp sunt enumerati de catre o terta persoana sau de catre dumneavoastra.
Multi spun sau solicita un pret informativ la mp ceea ce este total grestit, la fel se raspunde pe masura cu un pret XXX,XX Euro/mp ceea ce este si mai gresit. Nu se construieste la mp, constructiile se realizeaza pe baza unui deviz si respectand P.TH. + D.E. (Proiectul tehnic) sa nu mai punem in discutie ca nu stie nimeni exact ce cuprinde la „la rosu” sau „la cheie” si ce operatiuni sunt cuprinse, sau daca este oferita garantie la lucrare, daca pretul are tva sau nu si lista poate contiuna.
Chiar prin faptul ca suntem o echipa manageriala de ingineri constructori putem sa va spunem ca nu este suficient sa construiesti zi de zi si sa proiectezi iar atunci cand cineva iti trimite o schita tu sa stii costul casei.
Fiecare proiect are particularitatiile lui si gradul lui de complexitate si de realizare. Pretul unei constructii variaza foarte mult in functie de mai multi factori: proiect, locatie, natura terenului, Studiu Geotehnic, materialele folosite, regimul de inaltime, gradul de complexitate a proiectului, etc……
Informativ va comunicam ca preturile de realizare a constructiilor (manopera + materiale) se incadreaza :
– „la rosu” intre 185 – 255 euro / mp + TVA;
– „la cheie” intre 450 – 550 euro /mp +TVA; pretul pe mp la cheie poate ajunge si la 700 E / mp daca dvs. solicitati marmura , panouri fotovoltaice, incalzire in pardoseala, vitralii, , ….. etc.
Preturile mentionate mai sus sunt orientative, un pret real se obtine in functie de cele mentionate mai sus: ( proiect, locatie, natura terenului, Studiu Geotehnic, materialele folosite, regimul de inaltime, etc…).
Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele):
– plansa fundatie;
– plansa parter;
– plansa etaj/mansarda;
– plansa invelitoare;
– plansa sectiunea principala;
– plansa sectiunea secundara;
– nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului;
– nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
– specificati din ce se doreste a se realiza constructia : lemn, caramida, bca, etc ……
Noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul-oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul cu privire la cererea dvs fie ca este vorba despre o constructie la rosu sau la cheie.
Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Pentru o colaborare, oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati telefonic, noi va stam la dispozitie cu incredere si cu profesionalism .
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0742 756576 0787 3935033
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Am inteles..dar ceea ce caut eu..este cineva care sa imi construiasca cu materialele mele…de ce sa castige de pe urma mea alte 2 mii de euro cand pot sa mi le cumpar singur materialele?? de asta vreau sa stiu cat se ia mp cu materialele mele

Bună seara!
Atunci spor la cumparaturi! Spor la gasit firme/ meșteri pricepuți.
Cu stimă și respect.

CHIBIT…voi toti sunteti smecheri dar de ce sa nu faceti cum vrea clientul cu materialele lui?? va e teama ca nu mai castigati de pe urma lui??? am nevoie pur si simplu de o echipa sa imi ia doar mana de lucru atat..nu am nevoie de altcv

Bună ziua!
1. Şmecheri nu suntem toți.
2. Pentru realizarea unei construcții, materialele folosite trebuie să îndeplinească anumite crterii şi caracteristici. Vreau să înțelegeți, că nu prețul este criteriul cel mai important. Firma sau echipa, cu care o să lucrați, poate obtine preturi mai bune decât puteți obține dumneavoastră. Dacă făceati un pic de studiu pe internet observați că prețul manoperei este acelaşi peste tot (diferentele sunt foarte mici). Cărămida, fierul beton, cimentul şi alte materiale folosite au acelaşi preț de achiziție.
3. Constructorul nu face cum zice clientul. Constructorul respecta proiectul. Modificarea unui proiect se face cu respectarea unor pasi.
4. Eu vă doresc spor la cumpăraturi şi la ridicat construcția.
Cu stimă şi respect.

Am inteles..dar sa va explic ceva …am vorbit cu cineva zilele trecute si a zis ca sa imi ridice o casa la rosu cu materialele sale imi ia intre 450-600euro ..deci daca eu vreau sa ridic o casa de 150 mp la 450 mp ma costa 67.500 euro… eu garantez ca cu maxim 40 de mii euro …cu materialele mele ..o ridic…de ce ar trebui sa pierd restul de bani ???

Bună ziua!
1.Daca erati un pic atent la ceea ce a scris C.E.B. şi vă făceati calculele, constatati ca vă încadrați în suma dumneavoastră (185 euro ×1.19 (tva)x150 =33.022 euro casa la rosu). Si până la 40.000 puneti şi tabla pe casă.
2. Mai trebuie să găsiți o echipă care trebuie să va ofere un preț bun, să aibă un portofoliu veridic şi posibilitatea executării lucrării în locația dumneavoastră.
Cu stimă şi respect.

Chibiț :Buna ziua! As dori și eu contactul dvs pt ridicarea unei case la roșu, dacă se poate! Ms frumos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *