Categorii
Intrebari de la cititori

Combinatii culori fatada si tamplarie (geamuri, usi)

Buna ziua. As avea nevoie de o lamurire si putin ajutor specializat. Tocmai renovam fatada casei – acoperis, izolatie, soclu, tot. Tamplaria noastra este verde inchis, acoperisul l-am ales burgundi (inchis). Ce combinatii de culori am putea face fatada ca sa se potriveasca si de asemenea ce culoare ar fi binevenita in jurul tamplariei – geamuri, usi? Soclul am ales sa il facem din lemn, puse scanduri orizontal, de jur imprejurul casei, aproximativ o latime de un metru de la sol. Acestora ce culoare sa le dam? Va multumesc!


Intrebare de la Ana Maria, pe adresa redactiei: Combinatii culori fatada si tamplarie (geamuri, usi).

2 răspunsuri la “Combinatii culori fatada si tamplarie (geamuri, usi)”

Buna, Ana Maria!

Fatada casei poate fi zugravita intr-o nuanta deschisa de gri, iar soclul poate fi negru, gri inchis sau verde inchis, ca tamplaria. Pentru a obtine contrast intre tamplarie si fatada puteti vopsi zona din jurul ferestrelor cu alb sau puteti aplica tencuiala decorativa alba.

Mulțumesc frumos! Și în același context, lemnul care înconjoară acoperișul (imediat sub scoc, de jur împrejurul casei – nu știu cum se numește exact), ar putea fi verde, sau indicați o altă culoare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *