Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Compartimentare casa, impartire camere, adaugare baie


Rog sa ma ajutati cu o idee de compartimentare casa batraneasca. Vreau sa amenajez o baie in casa mostenita de la bunici. Este o casa cu doua camere despartite de un hol si cu un cerdac in fata. Intr-o camera e si bucataria, iar baia e inca in curte. Cum ma sfatuiti sa compartimentez casuta si unde credeti ca as putea amenaja baia fara sa fie nevoie sa construiesc o incapere suplimentara. Nu am de gand sa locuiesc acolo permanent, ci doar in vacante. Va multumesc!


Intrebare de la Iuliana, pe adresa redactiei: Compartimentare casa, impartire camere, adaugare baie.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Alex in februarie 12th, 2019

Faceți o schița cum arată acum și pe urma vedem ce putem face 0722148503in ce zona

Sorin in februarie 12th, 2019

Daca holul este destul de adanc puteti face acolo baia. Inchideti holul in partea din spate, pana in usile de intrare in cele doua camere si ar trebui sa aveti loc pentru un wc, o chiuveta si un dus fara cada, din acela cu cadita inzidita. Asa si-au facut nasii mei in casa lor de vacanta de la tara. Au ramas cu un hol mic la intrare dar le ajunge si acum au si baie in casa.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii