Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie dus tip walk in, panta scurgere pardoseala

Buna ziua. Ma poate lamuri cineva cum se construieste un dus de tip walk in? Se inalta pardoseala cu 10-15 cm cat e nevoie sau unde intra sifonul si teava de scurgere? Cum se poate realiza panta de scurgere? Se face ochiometric sau sunt ceva solutii sa fie constanta / corecta?


Ar fi 2 cazuri, intr-un apartament vechi construit inainte de ’89 cu o pardoseala de mozaic si celalalt intr-un apartament nou semifinisat in care e doar o sapa de egalizare. M-ar interesa care e procesul corect de construire al unui dus de tipul asta. Trebuie prevazut din stadiul de proiect sau se poate adapta si dupa cu inaltarea pardoselii din baie? Si in cazul asta care ar fi diferenta de nivel intre baie si restul spatiului? Sau cat s-ar pierde din inaltime din cauza asta? Multumesc.

Intrebare de la Liviu, pe adresa redactiei: Constructie dus tip walk in, panta scurgere pardoseala.

Un răspuns la “Constructie dus tip walk in, panta scurgere pardoseala”

buna seara
nu e nevoie sa inalti nimic exista rigole slim de 5cm,la baia veche sigur intra de la usa pina la sifonul de pardoseala ai aprox 3-4 cm si 5cm de sapa,nu stiu la cel nou,da scuza-mi indiscretia de ce nu intrebi un instalator din zona?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *