Categorii
Intrebari de la cititori

Culoare canapea si varuiala salon la gresie lucioasa tip parchet?

Buna ziua. Am o gresie lucioasa tip parchet cu mai multe nuante de gri, usile sunt albe si plinta tot alba, iar mobila va fi alba. Ce culoare de canapea pot alege si ce culoare as putea varui in salon? Cel mai tare ma intereseaza daca la o astfel de amenajare merg si culorile de crem, bej? Va multumesc!


Intrebare de la Michela28, pe adresa redactiei: Culoare canapea si varuiala salon la gresie lucioasa tip parchet?

Un răspuns la “Culoare canapea si varuiala salon la gresie lucioasa tip parchet?”

Buna, Michela28!

Da poti si chiar ar fi bine sa zugravesti/varuiesti peretii intr-o nuanta mai calda, cum este bejul, de pilda. Daca salonul tau nu este mare poti lasa peretii albi si sa folosesti nuante de taupe, cappuccino in alegerea draperilor si canapelei.

Sunt de parere ca daca vei alege o canapea gri te vei asigura ca, la un moment dat, cand si daca vei simti nevoia, vei putea schimba nuanta peretilor fara sa te preocupe daca noua lor nuanta se va asorta cu canapeaua sau nu.

iti propun sa alegi, asadar, o canapea gri, sa zugravesti peretii intr-o nuanta subtila de bej (daca tot iti place) sau crem, pastrand tavanul alb, si sa alegi draperii asortate cu covorul. Daca peretii vor fi bej poti alege draperii ivoire si covor asortat. Insa daca vrei si o pata de culoare poti opta pentru draperii si covor colorate. De pilda, in asociere cu bej/cappuccino, gri si alb arata foarte bine nuantele de bleu si turcoaz, dar si nuantele de galben. Pentru un plus de caldura poti alege niste draperii in nuante de galben si un covor model chevron in alb si galben si pernute decorative in combinatii de ivoire, gri, galben si eventual bleu pentru canapea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *