Categorii
Intrebari de la cititori

Daca iau parchet gri ce nuante aleg pentru mobila si usi?

Buna ziua! As dori sa achizitionez un parchet de culoare gri si nu stiu ce nuanta ar trebui sa aiba mobila, usile, perdelele etc. Peretii mi-ar placea sa fie albi. Ce sfat sau (alta idee) imi dati avand in vedere faptul ca este vorba despre o casa noua destul de spatioasa. Multumesc!


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Daca iau parchet gri ce nuante aleg pentru mobila si usi?

Un răspuns la “Daca iau parchet gri ce nuante aleg pentru mobila si usi?”

Buna, Andreea!

Pentru a scoate in evidenta usile de interior pe fundalul peretilor albi iti recomand sa alegi usile in ton cu parchetul. Cred ca vor arata frumos si vor crea un ambient armonios si usor de asortat si accesorizat ulterior, atat griul si si albul aratand bine in compania oricarei culori.

In ce priveste alegerea mobilei, eu as merge fie pe modele in nuante deschise si mai calde ale lemnului (griul si albul fiind totusi destul de reci), fie pe nuante mai inchise (avand in vedere ca, asa cum te-ai exprimat, casa ta este spatioasa si luminoasa). Poti aduce culoare decorului cu ajutorul mobilierului tapitat (canapea si fotolii) si mai ales cu ajutorul textilelor si accesoriilor decorative (pernute, covoare, draperii, tablouri etc).

Intrebarea ta este mult prea generalista si, din pacate, la fel suna si raspunsul meu. Insa putem intra in detalii, daca doresti acest lucru 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *