Categorii
Intrebari de la cititori

Demontare si mutare casa veche lemn pe terenul meu

Buna ziua. Am gasit de vanzare la bani putini o casa veche din lemn foarte bine intretinuta, iar eu am un teren deja cumparat in alta parte. Din ce am cautat se pare ca pot gasi mesteri priceputi care sa o demonteze si sa o mute pe terenul meu. Nu stiu inca preturile dar vreau sa intreb daca a mai facut cineva asa ceva? Cum e cu autorizatiile? Ies mai scump decat sa construiesc casa de la zero? Sau e o idee buna sa o cumpar pe aceasta de lemn si sa o mut la mine? (casa gasita de cumparat pe care vreau sa o demontez si sa o iau cere pe ea pana in 5000 euro).


Intrebare de la Gabriel, pe adresa redactiei: Demontare si mutare casa veche lemn pe terenul meu.

9 răspunsuri la “Demontare si mutare casa veche lemn pe terenul meu”

Probabil ca e mai scump sa muti o casa. Gandestete ca trebuie sa gasesti mesteri adevarati care stiu sa demonteze o astfel de casa din lemn. Poate prin Maramures vei gasi. E din barne casa? Autorizatie oricum iti va trebui pentru ca vei face fundatie pentru ea. Pe de alta parte, daca iti place, merita investitia, te vei alege cu o casa pe gustul tau, ceea ce de la zero nu stiu daca mai gasesti mesteri sa stie sa o faca.

felicitari pentru achizitie! toata stima pentru proiect, … numai ca …. suntem in Romania, acum, din pacate, este dificil sa gasesti adevarati meseriasi – priceputi, care isi respecta meseria, respecta clientul. Foarte multi „ageamii” care nu stiu nici macar sa bata un cui … si se pare ca nu numai in acest domeniu. PS: si eu am vazut episoade la TV unde in SUA sau Canada niste profesionisti si entuziasti reuseau mutari spectaculoase. Eu iti doresc curaj, succes in proiectul tau … si daca reusesti – sa ne spui si noua!!! multumesc

Buna ziua , demontez o casa mica de 48mp(numai parter) , pentru ca peretii de sustinere din caramida sunt crapati , partial prabusiti , sapanta cu stalpi , grinzi si capriori partial putreziti , o refac pe aceasi fundatie , la dimensiunile initiale , cu aceasi arhitectura , ferestre , usi , etc.
Imi trebuie autorizatie de construire ?

Buna ziua
Montator de case pe structura din lemn ecologice, autorizat pentru restaurarea, tratamentul si intretinerea suprafetelor din lemn, va invit sa ma contactati :
0758807061
Cu aceasta ocazie va invit sa vizionati pagina Fb : Euroconstruct.eu

Cu stima
Nicusor Tataruca

Daca grinzile sunt prinse cu holdsuruburi este o solutie, daca sunt cuie fara stricarea capatului lemnului nu reusesc sa demonteze. O sa aveti pierderi. Avantajul este ca lemnul s-a uscat deja si va fi mai stabil, dar tamplarii vor trebui sa repozitioneze lemnele ca un puzzle in functie de noua lor lungime dupa eliminarea capetelor deteriorate. Casa in sine nu este scumpa dar vei mai avea nevoie de lemn uscat pentru acoperirea defectelor, iar mesterii daca sunt foarte buni vor cere dublu pentru ca este operatie dubla: dezasamblare si asamblare. Tot acolo ajungi la pret.
Sa nu spun de instalatii care vor trebui executate de la zero.
Discuta innainte toate aceste aspecte pentru ca este casa nu hambar/magazie

Buna ziua; case din lemn Harghita ,demontan montan construim de 26 de ani !
Tel; 0744 207 743 !
Cu stima!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *