Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Detin o casa veche in Bucuresti Sector 1, vreau sa ii fac mansarda


Buna seara, detin o casa veche (1900) in Bucuresti, sector 1 pe care as vrea sa fac o mansarda de lemn, are 90 mp construiti, am scos certificatul de urbanism, am fost cu el sa il vada un arhitect si un structurist.


Momentan am vorbit doar in linii mari ca sa stiu in ce ma bag. Am aflat pretul expertizelor tehnice, alipire la calcan, structura de rezistenta. Ca solutii ar fi sa se execute o centura de beton de jur imprejurul fundatiei (nu subzidire), care din cate stiu eu nu este din beton, ci doar caramida, camasuirea peretilor apoi o placa de beton de 12-13 cm, dupa care mansarda propriu-zisa. Acum nelamurirea mea, ca sa stiu daca pot continua sau nu, este daca cineva imi poate spune macar in linii mari dupa toate aceste detalii la ce costuri ar ajunge lucrarea propriuzisa, fara costul expertizelor, proiect etc (despre care stiu deja). Terenul total este mic, 118 mp si dupa cum stiti probabil, este foarte dificil de daramat, spun asta pentru ca mi s-a sugerat in trecut si varianta asta, si oricum nu as putea suporta costurile.

Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Detin o casa veche in Bucuresti Sector 1, vreau sa ii fac mansarda.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Horia Hancu in februarie 9th, 2019

Sunt interesat in acest subiect, daca sunt raspunsuri la intrebare.

Ionut in februarie 9th, 2019

Buna ziua 190 de lei mp de acoperis capriori asteriala filie sipca si tabla. centurile din beton 50 de lei metru liniar manopera intarit pereti cu plasa de buzau +tencuit 50 metru patrat pentru mai multe informati ma puteti contacta la nr 0721779069 multumesc o zi buna.

ConIon in februarie 9th, 2019

Pentru a va face un deviz, chiar si estimativ, ma puteti contacta pe str.con.ion@gmail.com
cu respect
0769214470

Ady. in februarie 9th, 2019

Buna seara ! Am și eu aceeasi situație. Căt costă toate documentele inclusiv expertizele tehnice ? Si dacă.mi puteti da si numele arhitectului m.ar ajuta si mai mult. Vă mulțumesc.

marinel in februarie 10th, 2019

Buna ziua
Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie de acest fel in Bucuresti
STIMA

haba attila in februarie 10th, 2019

Buna ziua, suntem o firma din Harghita avem material lemnos uscat.
Adress email; gerendahazak@freemail.hu
Tel; 0744207743.

Mihai Lazar in februarie 10th, 2019

S.C.Lazar Total Constructii…
Va ofera servicii de renovari Case – Vile, consolidari Case – Vile, mansardari,pentru detalii lazar-constructii.com, numai in Bucuresti si Ilfov , pentru oferte de pret email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Constructor complet in februarie 10th, 2019

Buna seara
Pret estimativ 40000 ron
Manopera plus material
Wachapp
0735776358
angelaurel199@yahoo.com

Florina in februarie 11th, 2019

Buna ziua,

ma intereseaza subiectul. Vreau sa mansardez o locuinta. As vrea daca puteti sa imi spuneti ce pasi trebuie sa urmez pentru inceput, ce acte trebuie sa obtin, aveti o firma care se poate ocupa de acte si proiect ? Mulrumesc.

florinescu43@yahoo.com in februarie 11th, 2019

Buna ziua.construiesc case la rosu la cheie cu materialele mele. Nr 0725042108

Mihai Lazar in februarie 11th, 2019

Buna seara,
Observ ca sunt din ce in ce, mai multi doritori de consolidari si mansardari case, primul pas trebuie facut la primaria de care apartineti, acolo o sa aflati si raspunsul daca se poate sau nu… sa faceti consolidari sau mansardari la o casa, dupa care o sa va fie explicati si pasii de urmat. Din cate stiu au si expertii agreati pentru a face expertize legale , pentru a se putea emite autorizatii de renovari, consolidari si mansardari case. Astfel riscati sa faceti expertize cu banii grei, dar care nu o sa va ajute cu nimic cand ajungeti la primarie…
Cu respect…

Cornel in februarie 12th, 2019

Buna ziua pentru un deviz,chiar si estimativ ma puteti contacta pe 0765603654

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii