Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Diferente statie de epurare si fosa ecologica


Ce este mai bine sa aleg pentru evacuarea apei menajere si a wc-ului din casa: statie de epurare sau fosa ecologica? Statia de epurare suna parca mai profi dar nu stiu exact care e diferenta dintre cele doua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat ce varianta e mai buna pentru casa si de ce.


Intrebare de la Emilian, pe adresa redactiei: Diferente statie de epurare si fosa ecologica.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Nicu in februarie 20th, 2019

Vreau să primesc pe email comentariile pentru acest articol.

Silviu in februarie 20th, 2019

Din cate cunosc eu, statiile (sau ministatiile – in functie de nr. de persoane din casa) de epurare au mai multe avantaje fata de fosele ecologice. Atat la montaj (mai siplu la epurare), cat si la consumabile (la epurare nu este nevoie de alte substante, ca la fose, „curatarea” apei reziduale facandu-se prin trecerea acesteia prin 5 zone de decantare). Consultarea unei firme de specialisti este mai buna decat parerile de pe blog, care nu intotdeauna sunt corecte. Parerea mea, fara intentia de a jigni pe cineva.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii