Categorii
Intrebari de la cititori

Dimensiuni insula bucatarie open space

Ce dimensiuni trebuie sa aiba bucataria ca sa pot face o insula in ea? A mea are 10 mp dar e open space si ma gandeam sa pun insula intre living si bucatarie. Credeti ca merge? Camera are cu totul forma dreptunghiulara si intrarea in bucatarie se face doar din living. Si insula ce dimensiuni trebuie sa o fac?


Intrebare de la Izabela, pe adresa redactiei: Dimensiuni insula bucatarie open space.

2 răspunsuri la “Dimensiuni insula bucatarie open space”

Buna, Izabela!

Pentur a se putea desfasura in voie o insula de bucatarie ar trebui sa nu fie montata in bucatarii cu suprafata mai mica de 15 mp. Insa avand in vedere ca bucataria ta este deschisa spre living si iti doresti sa montezi o insula la hotarul dintre cele doua zone ale camerei de zi, cred ca poti sa transpui in realitate acest vis. Deci, iata, poti monta o insula si intr-o bucatarie de dimensiunea bucatariei tale, cu conditia ca aceasta sa faca parte dintr-un open space. Mai multe informatii pe acest subiect gasesti aici: https://www.casadex.ro/2017/10/insula-de-bucatarie-modele-idei-si-variante-din-care-poti-alege/

Multumesc pentru raspuns! O sa-mi fac niste calcule, m-ati cam descurajat, dar poate reusesc sa concep o insula de marime potrivita pentru dimensiunea bucatariei mele. O sa incerc sa fac o macheta din carton, ceva, ca sa nu fac comanda si sa plang dupa aceea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *