Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Incalzire casa cu ventiloconvectoare in pardoseala consum


Buna ziua! Recomanda cineva incalzirea casei cu ventiloconvectoare in pardoseala? Ma intereseaza daca investitia si consumul merita. O sa ma apuc in curand sa construiesc o casa P+M cu suprafata totala 140 mp si deja imi fac calcule ca sa aleg sistemul de incalzire.


Un coleg mi-a spus sa ma interesez despre ventiloconvectoare incastrate in pardoseala sau pereti, ca nu ocupa loc si fac caldura. Am inteles ca se monteaza cu pompe de caldura si as vrea sa stiu care e principiul lor de functionare si cat ar costa tot sistemul pentru viitoarea mea casa.

Intrebare de la David, pe adresa redactiei: Incalzire casa cu ventiloconvectoare in pardoseala consum.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Stefan 51 in februarie 12th, 2019

buna seara
ventiloconvectoarele de pardoseala,nu sint pentru incalzit,ele genereaza perdele de aer cald cu diferite destinatii,excludeti sfatul,dar exista ventiloconvectoare pentru sisteme de incalzire in loc de radiatoare,dar- iarasi- ma indoiesc ca veti dori sa auziti noaptea zgomotul motorului,nu cautati avioane,mergeti pe drumul batatorit succes

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii