Categorii
Intrebari de la cititori

Incalzire electrica in pardoseala casa mica pareri

Avem o casa mica, mostenita de la socrii mei, in care ne place sa stam vara. Acum ca urmeaza sa ne pensionam ne gandim sa o amenajam ca sa ne mutam in timp de tot acolo. In zona nu sunt gaze iar casa e prea mica ca sa mai construiesc o soba si in a doua camera (are momentan numai una, in camera cu bucatarie) si ma gandeam sa montez incalzire electrica prin pardoseala sub sapa si respectiv gresie. Credeti ca e o prostie? Camera are aproape 12 mp, e mica si cred ca s-ar incalzi usor. M-am gandit ca incalzirea prin pardoseala e cea mai simpla solutie si nici nu ocupa loc. Ce parere aveti?


Intrebare de la Nitu, pe adresa redactiei: Incalzire electrica in pardoseala casa mica pareri.

2 răspunsuri la “Incalzire electrica in pardoseala casa mica pareri”

Parerea mea este ca si daca ar fi mai mare, nu merita incalzirea in pardoseala. Cu 100 Euro luati un panou Econoheat impreuna cu o priza termostatata de la Dedeman si incalzeste usor o incapere de 12 mp izolata cu polistiren sau vata la exterior. Consumul este de doar 400 W, adica cat un candelabru. Eventual luati si un calorifer electric de rezerva daca se intampla ceva cu panoul sau daca ar fi foarter frig afara. Eu folosesc Econoheat la camere de 14 mp, izolate cu polistiren/vata la Timisoara si este OK. Depinde si de ce temperaturi aveti iarna.

buna ziua
depinde de citi bani dispuneti,pt investitia initiala si pentru costurile cu functionarea,varianta incalzirii electrice e cea mai scumpa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *