Categorii
Utile

La fel de silentioasa ca o frunza in bataia vantului – noua pompa de caldura UltraSource

UltraSource B familie


Hoval a instalat prima pompa de caldura in 1975. Noul model Hoval UltraSource® reflecta peste 40 de
ani de experienta in domeniu. Aceasta pompa de caldura foarte eficienta pentru cladiri rezidentiale are
acum o dimensiune mai compacta si arata fantastic.

Noua pompa de caldura de la Hoval este extrem de silentioasa, nu ocupa mult spatiu si are un design foarte atragator.

Pompa de caldura UltraSource® extrage caldura din aer, sol sau apa. In cazurile in care energia pentru incalzire si apa calda sunt obtinute din aer, UltraSource® B (varianta aer-apa) necesita in plus o unitate exterioara fata de cea interioara. Unitatile exterioare de acest tip sunt instalate in general in gradina. UltraSource® T, este varianta sol / apa sau apa / apa pentru incalzire si preparare ACM, fiind un echipament de tip monobloc.

La fel de silentioasa ca o frunza in bataia vantului
silent
UltraSource® pune capat preconceptiei ca pompele de caldura sunt zgomotoase. Hoval a comparat zgomotul produs de unitatile exterioare ale diferitelor pompe de caldura aer / apa si a constatat ca nivelul de zgomot produs de UltraSource® este cel mai mic din clasa sa de performanta – aproximativ acelasi ca fosnetul frunzelor din padure. Un sunet, mai mult sau mai putin, abia perceptibil.
Unitatile interioare nu fac exceptie atunci cand vine vorba de functionarea extrem de silentioasa si isi adapteaza continuu puterea in concordanta cu cerintele de caldura – un proces pe care specialistii il numesc modulatie. In concluzie, UltraSource® este atat de silentioasa incat nici macar nu trebuie sa o montati in camera tehnica de la subsol – poate fi instalata cu usurinta in incaperi in care se desfasoara activitati diurne.

La fel de eficienta ca o pasare in zbor
efficient
Datorita curentilor de la inaltime, o pasare poate calatori pe distante uriase fara a consuma prea multa energie. Si datorita tehnologiei Hoval sofisticate, UltraSource® poate economisi cantitati uriase de energie. Se adapteaza mereu perfect conditiilor curente – o abilitate care este de folos atat pentru mediul inconjurator, cat si pentru portofelul dvs.

La fel de compacta ca un fagure de miere
compact
Datorita formei sale de fagure de miere este aproximativ cu 10% mai compacta decat alte produse din clasa ei. UltraSource® se bazeaza pe acest principiu din natura si nu are nevoie de mai mult spatiu decat un frigider integrat. Aveti o scara ingusta sau un hol inghesuit? Nu este o problema pentru UltraSource®. Dimensiunile sale compacte inseamna ca este usor de integrat.
Si inca mai mult spatiu poate fi economisit daca rezervorul de stocare a apei calde este integrat in
pompa de caldura, deoarece rezervorul extern de stocare nu mai este necesar in acest caz. Unitatea poate fi de asemenea asezata direct intr-un colt datorita conectorilor pozitionati corespunzator, care permit o flexibilitate crescuta, usurand munca instalatorilor.

La fel de moderna ca si formele din natura
modern
Noua pompa de caldura de la Hoval este impresionanta: La fel ca formele din arhitectura moderna,
unitatea exterioara a pompei de caldura UltraSource® aer / apa se integreaza perfect cu mediul
inconjurator. De fapt, lamele sale ii confera o estetica similara cu o piesa moderna de mobilier de
gradina sau o parte a unei fatade.

Sistemul sofisticat de control reduce costurile
UltraSource
Sistemul care controleaza UltraSource® este atat de sofisticat incat stie chiar si ce va face maine
vremea si va folosi prognozele pentru a reduce costurile de operare. Alte produse Hoval pot fi de asemenea integrate in sistemul de control, cum ar fi panouri solare termice si un sistem de ventilatie comfort. Chiar si panourile fotovoltaice pot fi integrate astfel incat UltraSource® sa poata beneficia de energia electrica.

Acest sistem de control contribuie direct la o solutie care functioneaza ca un sistem global, fiecare
componenta lucrand intr-o armonie perfecta si completandu-se una pe alta – si obtinand astfel o mai buna eficienta energetica. Este o modalitate usoara de a va bucura de camere confortabile, in timp ce lasati un impact mai redus asupra mediului si propriilor finante.

Un răspuns la “La fel de silentioasa ca o frunza in bataia vantului – noua pompa de caldura UltraSource”

Salutare!

Si pompa Romaneasca de caldura apa apa de la Termocasa este de exceptie din toate punctele de vedere.Spor si Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *