Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Paravan despartitor din lemn intre living si hol


Credeti ca merge sa montez un paravan despartitor din lemn intre hol si living ca sa separ vizual cele doua spatii si sa nu obturez totalmente lumina spre hol? Ce alte solutii imi puteti propune?


Intrebare de la Kalena, pe adresa redactiei: Paravan despartitor din lemn intre living si hol.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in februarie 22nd, 2019

Buna, Kalena!

Cred ca ideea de paravan despartitor din stinghii de lemn este una foarte buna pentru a separa vizual doua spatii (holul de living in cazul tau) fara sa obturezi fluxul de lumina. Sunt convinsa ca orice mester iti poate face asa ceva din stinghii de lemn taiate la dimensiunea potrivita (lungimea dintre pardosala si tavan). Pentur un efect vizual placut elementele verticale din lemn pot fi montate pe o rama de lemn.

Mai multe exemple si solutii de separare vizuala a doua spatii gasesti in articolul urmator: https://www.casadex.ro/2018/05/modele-de-paravane-despartitoare-pentru-compartimentarea-interioara/

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii