Categorii
Intrebari de la cititori

Sa pun centrala pe lemne sau sobe daca sunt gaze in zona?

Merita sa-mi pun centrala pe lemn sau macar sa-mi construiesc vreo doua sobe in casa daca am gaze in zona si o sa-mi pun oricum centrala pe gaze? Ce parere aveti? Sotia nu vrea sa auda, zice ca se face mizerie cu sobele si cu lemnele in general.


Intrebare de la Dan, pe adresa redactiei: Sa pun centrala pe lemne sau sobe daca sunt gaze in zona?

4 răspunsuri la “Sa pun centrala pe lemne sau sobe daca sunt gaze in zona?”

Sotia are dreptate, dar si dumneavoastra aveti. In caz ca se opresc gazele din varii motive: avarie, revizie, neplata, etc. aveti nevoie de o soba. Puteti construi o singura soba in culori deschise care poate fi si piesa de mobilier. Acum se fac tot fel de cahle in varii modele. Imposibil sa nu ii placa si sotiei una.

Salutare!
La Pompa de Caldura apa apa,nu v-ati gandit?Si preventiv ar merge un Semineu pe lemne in Living.Sobe si Seminee gasiti aici:Sobe Szilard

daca aveti gaze in zona mergeti pe centrala pe gaz. Pentru lemn cea mai buna este varianta cu gazeificare, nu iese multa cenusa si nici nu trebuie alimentata foarte des.Eu am centrala in condensatie Viessmann, dar am fost tentat de o pompa de caldura. Luati in calcul si aceasta varianta, se pare ca este cea mai buna solutie si de viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *