Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Se face condens in balcon dupa ce l-am inchis


Am inchis balconul in toamna trecuta urmand sa mut acolo plita din bucatarie si cateva dulapuri la primavara, dar a aparut o problema: se formeaza condens si daca n-as sterge mereu probabil ca s-ar forma mucegai. Cum scap de problema asta inainte sa pun faianta? Mentionez ca balconul a fost izolat la exterior cu polistiren de 10 si am geamuri termopan.


Intrebare de la Viorica, pe adresa redactiei: Se face condens in balcon dupa ce l-am inchis.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

George in februarie 14th, 2019

Nu aveti suficientă căldură pe balcon ar trebui o sursă de căldură constantă un calorifer

Viorica in februarie 15th, 2019

M-am gandit si la asta, dar nu vreau sa montez calorifer acolo. Fratele meu are tot asa balconul inchis si la el nu se face condens si nu are calorifer. Nu inteleg unde am gresit. Mi-a spus o vecina ca nu am aerisirea buna. Pe asta cum sa o rezolv? Dac ao sa montez plita si hota o sa trebuiasca sa fac si evacuarea hotei. Oare nu se va regla asa ventilatia din balcon?

Vali in februarie 15th, 2019

Aveti mai multe solutii. Una din ele este sa lasati geamul rabatat un pic. Stiu ca este frig si iarna dar macar ziua. Solutia optima este aerisirea implicit crearea catorva fante de aerisire undeva.
Condens inseamna prezenta apei de undeva. Se scurge cumva de la vecinul de sus? Aveti umezeala in casa?

Viorica in februarie 15th, 2019

Nu am simtit ca as avea umezeala in casa, problema cu condensul a aparut dupa inchiderea balconului. O sa aerisesc mai des si sper sa reglez cumva problema, n-as vrea sa-mi cada faianta pe care urmeaza sa o montam si nici sa se formeze mucegai.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii