Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi amenajare sufragerie clasica, accesorii

Ce mobila ar trebui sa cumpar pentru amenajarea unei sufragerii clasice? Am deja o canapea cu picioare stil baroc si o masuta de cafea asortata, dar nu stiu ce alte piese si accesorii ar trebui sa mai cumpar. Sufrageria mea are 16 mp, nu este foarte luminoasa dar nici intunecoasa. Imi place stilul clasic.


Intrebare de la Eliana, pe adresa redactiei: Sfaturi amenajare sufragerie clasica, accesorii.

Un răspuns la “Sfaturi amenajare sufragerie clasica, accesorii”

Buna, Eliana!

Sfaturile pe care ti le pot da pentru amenajarea unei sufragerii clasice sunt urmatoarele:

– sa alegi mobila din lemn, cu elemente sculptate. Nu recomand modelele cu design foarte incarcat, intrucat tind sa ocupe prea mult spatiu (vizual vorbind) si sunt mai greu de curatat de praf.
– In anticariate gasesti modele frumoase de mobila stil clasic pentru sufragerie. Incepe cautarile de acolo sau de pe siteurile cu anunturi online.
– Concentreaza-te ca toate elementele metalice din decorul sufrageriei tale sa aiba aceeasi culoare. Stilul clasic adora auriul. Pe langa manerele usilor dulapurilor sau sertarelor auri imai pot fi picioarele veiozelor, scheletul lustrei, galeria pentru perdele etc.
– Un covor clasic este iarasi usor de gasit pana si in cele mai moderne magazine de profil, precum Mobexpert, Naturlich sau chiar Ikea.
– Piesele de mobilier pe care le poti cumpara (nu neaparat pe toate in acelasi timp) pot fi o comoda sau o servanta pe care poti aseza tv-ul si eventual una sau doua virine sau o vitrina si o biblioteca.
– La capitlul accesorii poti studia anticariatele sau targurile de vechituri in care vei gasi cu siguranta destule decoratiuni din care poti alege cate ceva pentru sufrageria ta. Poti lua in considerare o oglinda intr-o rama frumoasa, una sau doua tavi cu elemente aurii, un ceas de perete sau de masa si altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *