Categorii
Intrebari de la cititori

Unde gasesc o chiuveta din fonta pentru baie?

Buna seara! Amenajez o casa taraneasca si incerc sa evit mobila si accesoriile moderne. Din acest motiv caut o chiuveta din fonta pentru baie, cum erau pe vremuri, dar nu gasesc pe nicaieri. Unde ma sfatuiti sa mai intreb sau ce alternative de chiuvete si lavoare exista pentru baia unei case vechi?


Intrebare de la Tatiana, pe adresa redactiei: Unde gasesc o chiuveta din fonta pentru baie?

4 răspunsuri la “Unde gasesc o chiuveta din fonta pentru baie?”

Mergeti in targ, acolo gasiti nunumai chiuvete de fonta pentu baie dar orice va poate trece prin minte. Sau nu :))) Pentru o baie dintr-o casa batraneasca puteti folosi si un lavoar din piatra sau din armura, cu aspect mai rustic. Sau daca cunoasteti pe cineva priceput la sudura puteti sa-l rugati sa va faca o chiuveta din tabla.

Imi place ideea de chiuveta de piatra rustica! Eu vedeam baia cu peretii varuiti in alb si placati numai pe alocuri cu faianta alba, iar pe lavabila sa pictez niste motive traditionale romanesti. Mi-ar fi placut un brau cu faianta alba pictata cu motive traditionale dar cum nu am gasit asa ceva, o sa pictez eu pe pereti langa oglinda de la chiuveta sau poate fac o rama din lemn pictat pentru oglinda. Ma rog, si ma gandeam ca ar merge o chiuveta din fonta in baia asta (o sa fac un dus fara cadita), dar acum parca imi place mai mult ideea unui lavoar din piatra sculptat grosier, asa.

Domnule Adrian, de unde sunteti dvs si ce preturi au chiuvetele pe care le vindeti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *