Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere centrala termica raport calitate pret

Buna seara! Ma intereseaza o parere sincera in alegerea unei centrale termice! Vreau sa aiba un raport calitate – pret bun, garantie cat mai mare si întretinerea sa nu fie scumpa. Precizez ca am incalzire prin pardoseala, la o casa cu suprafata utila de circa 120 mp. Multumesc.


Intrebare de la Andrei, pe adresa redactiei: Alegere centrala termica raport calitate pret.

4 răspunsuri la “Alegere centrala termica raport calitate pret”

buna seara
eu sint fan vaillant,la suprafata dumitale una de 24Kw e mai mult decit suficienta,ultima achizitionata era la 3350lei e mult? e putin?nu stiu, stiu doar ca se numara printre cele mai fiabile centrale,personal am avut una montata in 2001 adusa din ungaria pe care am mutat-o in alta locatie acum un an, unde „munceste” iar mie mi-am montat tot un vaillant de 24 in condensatie de asta data

Mulțumesc pentru răspuns! Cert este ca la fosta casă, tot un Vaillant am avut, de 31 kw, tiraj forțat, montată in 2011, iar in 2017 când m-am mutat de acolo…încă era in parametrii optimi. Cred ca rămân fidel mărcii…

Viessmann are centrale foarte bune si isi optimizeaza permanent modelele, Vitodens 050 sau Vitodens 100, in functie de buget. La vitodens 100 puteti sa luati centrala doar pentru incalzire, iar pentru un confort sporit la apa ii atasati boiler.

Recomand Viessmann modelul Vitodens 100 care este printre cele mai bune centrale existente pe piata. Eventual luati varianta doar pentru incalzire si puneti boiler extern pentru confort sporit de apa calda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *