Categorii
Intrebari de la cititori

Asortare chiuveta inox sau granit cu blatul de bucatarie

Chiuveta de inox din bucatarie cu ce nuanta de blat sau mobilier se poate asorta? Dar chiuveta din granit? Ce idei imi propuneti? Multumesc!


Intrebare de la Irina, pe adresa redactiei: Asortare chiuveta inox sau granit cu blatul de bucatarie.

Un răspuns la “Asortare chiuveta inox sau granit cu blatul de bucatarie”

Buna, Irina!

O chiuveta din inox se va incadra armionios in orice bucatarie care contine si alte elemente in aceeasi culoare: manerele mobilierului, culoare cuptorului sau plitei, bateria, galeria perdelelor de la fereastra etc.

O chiuveta din granit sau din material compozit arata bine atat in combinatie cu un blat in aceeasi nuanta, cat si in combinatie cu un blat in contrast si poate fi integrata atat intr-o mobila alba, cat si in una crem, bej, vernil, din furnir de lemn sau in diverse nuante de maro. Sa nu uita insa ca si chiuvetele compozit pot avea diferite culori. De pilda, cele gri pot fi asortate cu majoritatea culorilor. O

In opinia mea, modelele compozit sau din granit arata mai bine in bucatariile amenajate in stil clasic sau cu aer rustic (desi nu este o regula batuta in cuie), in timp ce cele din inox se potrivesc cu siguranta mai mult cu mobila cu design modern minimalist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *