Categorii
Intrebari de la cititori

Au gresit masuratorile, geamurile termopan balcon

Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. Blocul meu a intrat in reabilitare si eu am hotarat sa schimb geamurile termopan pe care le aveam cu altele noi, platind diferentele necesare. Problema mea e urmatoarea:


La partea laterala a balconului s-a luat masura cu cativa centimetri mai mica decat e deschiderea pentru ca polistirenul pus pe peretele blocului sa nu astupe fereastra, acest polistiren urmand sa acopere golul lasat si 1-2 centimetri din tamplarie. Acum si-au dat seama ca nu pot pune polistirenul pana in tamplarie deoarece se acopera balamaua de la plasa de insecte si vor sa lase locul liber. Cred ca sunt vinovati cei de la termopane care trebuiau sa stie ce se va intampla si sa ia altfel masurile si la fel cei care izoleaza blocul pentru ca nu stiu cum sa remedieze problema aparuta. Iar eu nu stiu ce sa fac. Persoana care va face reparatiile interioare spune ca va pune pe interior un polistiren de 1 cm in zona respectiva si va tencui peste el si pe dinafara va fi tot o tencuiala simpla. Ce izolatie mai este asta daca peretele va fi doar un polistiren de 1cm, nici beton, caramida sau bca, pe o zona destul de mare? Multumesc. Invatati-ma ce sa fac?

Intrebare de la Eugenia, pe adresa redactiei: Au gresit masuratorile, geamurile termopan balcon.

2 răspunsuri la “Au gresit masuratorile, geamurile termopan balcon”

buna ziua
refuza lucrarea,e complicat?protectia consumatorului nu exista pe la voi?comanda alt geam la o firma serioasa si pune-i sa plateasca etc…

Buna ziua. In cazul de fata refuzati sa semnati procesul verbal si tot odata apelati protectia consumatorului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *