Categorii
Intrebari de la cititori

Avem teren, vrem sa punem o rulota pe el, merita?

Buna ziua! Avem un teren intr-o zona frumoasa, nu departe de oras dar pentru ca nu avem bani sa construim o casuta de vacanta ne bate gandul sa cumparam o rulota si sa o punem pe terenul respectiv. Avem put cu apa, putem face o fosa si curentul e in poarta, nu stiu cum o sa procedam cu el inca.


Ce parere aveti, merita sa luam o rulota cu baie cu 2000-2500 euro? Suntem 3 persoane, copilul are 3 ani, nu are inca pretentii si nici nu ocupa prea mult loc si momentan vrem sa cultivam legume pe teren si sa avem unde sa ne petrecem weekendurile in natura in apropierea orasului.

Intrebare de la Sidonia, pe adresa redactiei: Avem teren, vrem sa punem o rulota pe el, merita?

2 răspunsuri la “Avem teren, vrem sa punem o rulota pe el, merita?”

Si eu vreau sa imi cumpar o rulota. Cu curentul nu cred ca poti rezolva, poate de la vreun vecin. Nu primesti curent pentru o simpla rulota. Poate altii siu mai bine, eu asa retin. Oricum, ai avantaj cu apa in curte. Succes.

Daca nu va trebuie neaparat curent, cred ca merita. Sunt oameni care asa si prefera sa traiasca in concedii. Va puteti incalzi cu butelie si tot asa pteti sa gatiti. Apa calda poate fi de la un butoi montat pe acoperis cum se mai faceau dusuri de exterior la tara. Nu cred ca se poate construi o casa, nici macar din osb, in banii astia si sa mai aiba si mobila si baie etc etc. Deci da, merita dupa mine. La 2500 euro e posibil sa gasiti o rulota neinmatriculata si neinmatriculabila dar daca nu vreti sa o mutati de acolo nu cred ca e o problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *