Categorii
Intrebari de la cititori

Avize cerute pentru certificatul de urbanism la primarie

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu cateva lucruri, suntem in faza de pregatire a avizelor cerute in certificatul de urbanism de la primarie. Vrem sa construim o casa pe pamant pe un teren arabil intravilan si trebuiesc avize si acorduri. Intrebarea mea este asa:


Am depus la raja cerere pentru avizul de principiu insa cererea care mi s-a dat pentru completare era cu totul alta si anume cerere pentru bransare apa si canalizare. Nu cumva astept avizul de principiu si ma trezesc ca primesc altceva? Si as mai dori sa imi zica si mie cineva, care sunt pasii de facut pentru a obtine aceste avize. Daca este o legatura intre ele, daca au termene limita. Avizele ce mi se cer sunt de la apa si canalizare, enel, telefonie, studii de specialitate conform solicitarii raja, punctul de vedere al autoritatii competente pentru protectia mediului. Deci aceste avize ma incurca pentru ca nu le cunosc pasii. Proiectanta mea mi-a zis ca sunt unele avize ce le va scoate ea, dar ca cele legate de raja sa ma ocup eu, dar sa am grija ca imi vor cere si de la enel si mediu, deci oare se va gasi cineva sa ma lamureasca? Poate exista o cale mai simpla de a le obtine? Multumesc.

Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Avize cerute pentru certificatul de urbanism la primarie.

Un răspuns la “Avize cerute pentru certificatul de urbanism la primarie”

Nu exista cale simpla sa le obtineti. Va trebui sa mergeti acolo, sa aveti multe copii dupa toate actele si sa le puneti la dosar pe cele cerute. In principiu proiectanta ar trebui sa stie ce acte aveti nevoie pentru fiecare aviz in parte dar cu atatea modificari se poate sa mai ceara cate un act in plus.
Avizele au ca termen de valabilitate 1an si dureaza sa vina raspunsul 1 luna. Bafta si rabdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *